Superliga Romaniei LPF a amânat meciul dintre FC Botoşani şi FCSB, din etapa a IV-a

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FC Botoşani şi FCSB trebuiau să se înfrunte sâmbătă, 3 august, de la ora 22:00, dar LPF a decis să amâne partide. 



"Partida dintre FC Botoșani și FCSB, programată sâmbătă, 3 august, cu începere de la ora 22.00 și contând pentru etapa a 4-a a Campionatului Național SuperLiga României a fost amânată pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

Reprogramarea acestui joc s-a făcut la solicitarea clubului FCSB și are acordul clubului organizator, FC Botoșani", a transmis LPF.

În etapa a III-a, FCSB a pierdut pe teren propriu, în Ghencea, cu Oţelul Galaţi, scor 0-2, în timp ce FC Botoşani s-a impus la Constanţa, contra Farului, scor 1-0. 

Elias Charalambous şi-a criticat jucătorii după meciul cu Oţelul 

”La începutul primei reprize ne-am creat câteva ocazii de a înscrie, dar în repriza a doua nu am mai reușit acest lucru. Trebuie să înțelegem că fără atitudine, fără pasiune, nu putem face nimic. Vom schimba această situație, trebuie să facem totul pentru a reuși acest lucru. Dacă vom trebuie să jucăm cu aceeași jucători din 3 în 3 zile o vom face. 

Spiritul și atitudinea pe care jucătorii au arătat-o în repriza a doua nu a fost pe placul nostru. Nu putem continua așa. este o problemă. Nu e vorba doar de erorile comise de Vlad Chiricheș, mai mulți jucători au făcut greșeli personale.

Vreau să găsesc motivul pentru acest lucru. Dacă ne gândim doar la meciul viitor din Europa (n.r. cu Maccabi Tel Aviv în Champions League) este o problemă. Mereu am spus că cel mai important meci este cel din prezent. 

Trebuie să ne recuperăm pentru meciul viitor. și să ne schimbăm atitudinea, pentru că altfel nu vom putea face nimic. Am primit goluri foarte ușor, iar asta ne îngrijorează. E normal ca fanii să fie nemulțumiți, ei vor să câștigăm”, a spus Charalambous, la flash-interviu. 

Amânarea meciului, veste bună pentru Liviu Ciubotariu 

Antrenorul lui FC Botoşani, Liviu Ciubotariu, spunea după victoria de la Constanţa, cu Farul, că e nevoie de recuperarea mai multor jucători care au suferit accidentări înainte de meciul cu FCSB. 

"Întâlnim campioana României, pe FCSB, o echipă foarte bună. Important e să recuperăm din jucătorii accidentați.

Trebuie să mai vină jucători, avem nevoie de concurență pe posturi. Am vorbit cu conducerea, vom aduce întăriri, cel puțin 4-5 jucători”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Acum, însă, odată cu amânarea partidei, Liviu Ciubotariu are timp să lucreze cu noii săi elevi, dar şi să îi aibă la antrenamente pe toţi fotbaliştii legitimaţi. 

FCSB dispută miercuri, 31 iulie, partida retur cu Maccabi Tel-Aviv, din preliminariile Champions League. În tur a fost 1-1.

În cazul în care va trece de campioana Israelului, gruparea roș-albastră va juca în runda următoare din UCL cu învingătoarea dintre Sparta Praga și Shamrock Rovers. În tur, cehii s-au impus în deplasare cu 2-0.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel