Superliga Romaniei Lovitură pentru Oţelul. Golgheterul din Liga 2 a semnat cu altă echipă din Liga 1

Data publicării:
sursa: Pexels
sursa: Pexels

Oţelul Galaţi a ratat transferul golgheterului Ligii 2, Marian Drăghiceanu. Acesta va juca, totuşi, în Superligă, semnând deja cu noua echipă. 



Săptămâna trecută, Marian Drăghiceanu era dat ca sigur la Oţelul Galaţi. 

”Noi am prezentat săptămâna trecută prelungirea, dar i-am dat cuvântul și pentru mine acesta este cel mai important, cuvântul. Îi mulțumesc frumos. El și-a făcut datoria la Reșița. Are un contract semnat cu noi, dar cuvântul e mai presus de toate și i-am promis că dacă are ofertă din Liga 1 sau din străinătate îi dăm drumul. Și cuvântul rămâne cuvânt.

Probabil că am pierdut unul dintre cei mai importanți jucători, dar vom găsi soluții. Este golgheterul Ligii a 2-a, alături de Chipirliu. Este o pierdere, dar acum fotbalul se joacă în continuare. Este șansa lui, până la urmă și eu chiar mă bucur pentru el. Momentan este în vacanță și urmează să se alăture Oțelului de luni”, a spus Cristian Bobar, preşedintele celor de la CSM Reşiţa, pentru Liga2.ro.

Acum, însă, Marian Drăghiceanu a fost prezentat la noua echipă, Sepsi Sf. Gheorghe. 

"Sepsi OSK a perfectat un nou transfer, clubul nostru a ajuns la un acord și cu Marian Drăghiceanu, care ultima oară a jucat la CSM Reșița, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la FC Rapid.

Mijlocașul, în vârstă de 24 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK", au transmis covăsnenii pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?