Superliga Romaniei "Lobonţ poate îndeplini obiectivul Rapidului". Vlad Munteanu crede în fostul său coleg de la naţională

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Bogdan Lobonţ este noul antrenor principal de la Rapid, după despărţirea de Cristiano Bergodi, iar Vlad Munteanu, fostul său coleg de la echipa naţională, este convins că "Pisica" poate îndeplini obiectivul Rapidului, clasarea în primele trei locuri. 



Cristiano Bergodi s-a despărţit de Rapid după ce a pierdut primele 4 meciuri din playoff. Totul a culminat cu înfrângerea suferită pe teren propriu, scor 1-0, în faţa celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. La finalul partidei, fanii i-au cerut antrenorului italian demisia şi l-au huiduit. 

A doua zi, marţi, 16 aprilie, Cristiano Bergodi şi Rapid au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului, iar locul italianului a fost luat, sub formă de interimat, de Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi. 

Vlad Munteanu, fostul coleg al lui Bogdan Lobonţ la echipa naţională, e convins că "Pisica" poate ajuta Rapidul să îşi îndeplinească obiectivul, adică să termine sezonul pe unul dintre primele trei locuri. 

"Dacă o să întrebăm jucătorii rapidişti adevăraţi din ultimii 10-15 ani, vor spune că ăsta e spiritul Rapidului, farmecul vieţii. Câştigă împotriva rivalei, FCSB, şi apoi vine viaţa de zi cu zi. Lăsând gluma la o parte, cred că există ceva în interior. Nu pot spune ce, nu am toate datele, dar când ai toate condiţiile necesare, ai patronajul potrivit, conducere excelentă, nu a venit nimeni să pună presiune cu titlul, s-a investit în jucători, în academie, există acest stadion nou care oferă o atmosferă incredibilă... 

Varianta asta cu Bogdan Lobonţ e oportună, eu am încredere în antrenorul Lobonţ. Clar, cu o echipă lângă el cu mai multă experienţă, poate cu un alt preperator fizic, va reuşi să îndeplinească obiectivul, 1-3, dar şi să rămână pe mai departe", a declarat Vlad Munteanu la GSP Live. 

Bergodi a fost demis, cine formează noul staff 

"FC Rapid s-a despărțit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului.

În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziția a cincea, la un singur punct în fața lui Sepsi OSK, ultima din Play-Off.

În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a venit la începutul sezonului, stând pe banca Rapidului în 37 de meciuri, ce s-au încheiat cu 16 victorii, 12 egaluri și 9 înfrângeri.

De asemenea, în Giulești nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, și Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi.

Le mulțumim celor trei pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare!

Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonț, alături de Adrian Iencsi și Ciprian Niță", au transmis giuleştenii marţi, 16 aprilie, la doar câteva ore după înfrângerea cu Sepsi. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel