Superliga Romaniei Liviu Ciobotariu, ultimul mesaj pentru suporterii lui Sepsi Sf. Gheorghe

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Liviu Ciobotariu a avut un mesaj pentru suporterii lui Sepsi la despărţirea de echipa din Sf. Gheorghe. 



"A sosit momentul să mă despart de această minunată echipă, Sepsi OSK, şi aş vrea să transmit un mesaj oamenilor care au susţinut şi susţin în continuare această echipă. Vreau să le mulţumesc pentru tot suportul, pentru faptul că i-am simţit, v-am simţit, stimaţi suporteri, alături de mine, de echipă. Important este ca echipa să îşi revină şi cu siguranţă vor fi rezultatele pozitive pe care le doreşte toată lumea", a declarat Liviu Ciobotariu la despărţirea de Sepsi Sf. Gheorghe. 

Clubul Sepsi Sf. Gheorghe a anunţat miercuri despărţirea de antrenorul Ciobotariu, pe fondul rezultatelor slabe din ultima perioadă. 

"Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu și Adrian Iordache. Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!", a transmis miercuri clubul. 

Bernd Storck ar fi favorit să preia echipa 

Fostul selecţioner al Ungariei, Bernd Storck, ar fi favorit să o preia pe Sepsi Sf. Gheorghe. Laszlo Dioszegi, patronul echipei, a anunţat că noul antrenor "este din Europa de Vest. E german. E un antrenor valoros, are un CV bun. E un antrenor care știe să lucreze cu băieții. Cred că va avea o mână de fier.

O să vedeți că are un CV destul de interesant. În România nu vin antrenori de la Borussia Dortmund sau Bayern. Sperăm că o să avem un alt parcurs. Am discutat și cu el. Ideile lui sunt pe placul meu. E un antrenor căruia îi place să atace, face pressing sus. Atunci redevenim echipa care am fost cu domnul Bergodi, când am avut posesia 55-65%”. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel