Superliga Romaniei Liviu Ciobotariu trage un semnal de alarmă la FC Botoşani: Avem 5 goluri, puţin pentru o echipă care vrea să rămână în prima ligă

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook FC Botoşani
Facebook FC Botoşani

Sepsi OSK a învins-o pe FC Botoşani, scor 3-0, în etapa a IX-a, şi a adâncit criza de la echipa antrenată de Liviu Ciobotariu. Botoşănenii au ajuns la 3 înfrângeri consecutive şi au doar 5 goluri marcate de la startul campionatului. 



"Rezultatul este puțin drastic. Am început bine prima repriză, chiar primele 60 de minute.

Nu am reușit să băgăm mingea în poartă, este vechea noastră problemă. Ajungem în ultimii 30 de metri ai adversarilor dar nu finalizăm. Am marcat doar 5 goluri, în primele etape, puțin pentru o echipă care vrea să rămână în prima ligă. 

În ultimele 3 meciuri am avut evoluții bune, mai ales cu Petrolul (n.r. pierdut de moldoveni cu 0-2), ducem jocul bine până în ultimii 25-30 de metri ai adversarului, însă nu finalizăm.

Au fost greșeli în lanț, atât la primul gol, cât și la al treilea. La golul al doilea s-a rupt meciul, la acel penalty.

Ongenda nu are ritm de joc, abia a venit, i-am oferit 45 de minute mai mult ca să fie pregătit pentru următoarea partidă.

Avem nevoie de mai multă agresivitate, atât la antrenamente cât și în meciuri. După penalty s-a rupt echilibrul", a declarat Liviu Ciobotariu la flash-interviu.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 3-0 (1-0), vineri seara, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 9-a a Superligii de fotbal.

La primul meci în noul mandat al antrenorului Valentin Suciu, covăsnenii au deschis scorul prin croatul Gabriel Debeljuh (10). Sepsi OSK şi-a majorat diferenţa prin nord-macedoneanul Isnik Alimi (63 - penalty), după ce elveţianul Oberlin a fost faultat în careu de Patricio Matricardi, lovitura de pedeapsă fiind acordată cu ajutorul arbitrajului video.

Dimitri Oberlin (87) a marcat primul său gol în Superligă, din centrarea lui Andres Dumitrescu.

La gazde a debutat cu acest prilej fundaşul Denis Haruţ (ex-FC Botoşani), venit de la FCSB.

Francezul Hervin Ongenda a revenit la FC Botoşani, el intrând la pauză.

Sepsi OSK a pus capăt unei serii de patru înfrângeri, ultimele trei fără gol marcat. FC Botoşani a ajuns la trei înfrângeri consecutive fără gol marcat, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel