Superliga Romaniei Liviu Ciobotariu, sincer după înfrângerea lui FC Botoşani cu Hermanstadt: Am fost foarte slabi

Data publicării:
Facebook FC Botoşani
Facebook FC Botoşani

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Botoşani, nu s-a ferit de cuvinte dure după înfrângerea echipei sale cu Hermanstadt, scor 2-1. 



FC Hermannstadt a obţinut prima sa victorie din noul sezon al Superligii de fotbal, 2-1 (0-1) cu FC Botoşani, sâmbătă, la Sibiu, într-un meci din etapa a 5-a.

FC Botoşani a deschis scorul prin Alin Şeroni (45+3), cu o lovitură de cap de la aproape 14 metri.

Sibienii au reuşit să revină şi să smulgă victorie după două faze fixe. Ianis Stoica (79) a egalat din lovitură liberă, cu concursul portarului Eduard Pap, iar Cristian Neguţ a marcat golul victoriei (90+2), dintr-un penalty acordat pentru henţ la Rijad Sadiku, lovitură de pedeapsă dictată în urma vizionării reluărilor video.

Gazdele au mai marcat o dată, prin Florin Bejan (47), dar golul a fost anulat în cele din urmă pentru ofsaid, scrie Agerpres.

”E dureros când primești gol în minutul 90. Trebuie să recunosc că prima repriză nu mi-a plăcut deloc. Aici mă refer la jucătorii mei. Nu am ținut deloc de minge. Nu am pasat. Am fost dominați clar. 

Îl felicit pe Șeroni. A făcut și astăzi o partidă foarte bună. În a doua parte ne-am mai echilibrat puțin. Au fost câteva situații de a marca, dar și o posesie progresivă destul de bună, însă am fost total nemulțumit de prima parte.

Încă o dată nu am reușit să avem agresivitate, ne-am plimbat pe lângă adversar, le-am dat posibilitatea să își creeze foarte multe ocazii de a marca, ceea ce nu e normal. Mijlocul nostru din teren a fost modest.

Am fost foarte slabi astăzi, în special în prima parte a jocului. E un rezultat care nu ne-a căzut bine”, a declarat Liviu Ciobotariu, la flash-interviu.

Jucătorii lui Hermanstadt primesc două zile libere 

”Avem motive să zâmbim acum. Am tot suferit în ultima perioadă. Merită cu prisosință două zile libere jucătorii mei. 

Jocul a fost foarte dificil. Cred că a fost un meci greu, unde tensiunea a fost la maximum. Consider că e o victorie meritată. Am făcut o primă repriză foarte bună. Am pus presiune pe adversar, am avut foarte multe cornere și multe ocazii. 

Le-am spus la pauză că dacă vom crede, atunci va veni și golul. Am și schimbat sistemul de joc pe parcurs. L-am introdus pe Neguț ca al doilea atacant, apoi după gol am revenit la sistemul 4-3-3.

Strict, legat de joc, cred că meritam această victorie. Normal că atunci când câștigi pe final de meci e și un pic de șansă, dar șansa ți-o mai faci și singur”, a declarat Marius Măldărășanu, la finalul partidei.

AFC Hermannstadt - AFC Botoşani 2-1 (0-1), Stadion Municipal - Sibiu
Au marcat: Ianis Stoica (79), Cristian Neguţ (90+2 - penalty), respectiv Alin Şeroni (45+3).
Arbitru: Sorin Vădana (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Adrian Popescu (Craiova), Ioan Alexandru Corb (Satu Mare); al patrulea oficial: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Alexandru Vodă (Alba Iulia)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Romolus Gabor (Hunedoara) - LPF

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel