Fotbal international Liviu Antal dă gol după gol în Lituania

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Golgheterul român în vârstă de 35 de ani a reușit să înregistreze o dublă în meciul din a 33-a etapă a campionatului de fotbal al Lituaniei.



Liviu Antal marchează 18 goluri în campionatul Lituaniei

Atacantul român Liviu Antal a reușit o dublă pentru echipa Zalgiris Vilnius, care s-a impus cu scorul de 5-0 în deplasare cu Dainava Alytus, duminică, în etapa a 33-a a campionatului de fotbal al Lituaniei.

Antal a înscris în minutele 29 (penalty) și 74, dar a oferit și două pase decisive, la golurile semnate de Paulius Golubickas (22) și Nemanja Mihajlovic (70). Un alt gol a fost marcat de Giedrius Matulevicius (51).

Antal a evoluat 75 de minute la Zalgiris, iar portarul român Arpad Tordai a fost integralist.

Liviu Antal este golgheterul la zi al campionatului, cu 18 goluri marcate în 31 de partide, urmat de brazilianul Henrique Devens (Transinvest), cu 15 goluri.

Zalgiris Vilnius e lider, cu 73 de puncte (32 jocuri), urmată de FC Hegelmann, 60 p (32 j), Kauno Zalgiris, 54 p (33 j), etc, scrie Agerpres.

De remarcat este faptul că jucătorul român a fost desemnat golgheter și în anii 2018, respectiv 2019.

 

Debutul lui Antal în Liga 1 din România

Antal a debutat în Liga I sub comanda lui Dorinel Munteanu, antrenor care se află la cârma echipei și în prezent. Fostul elev al „Neamțului” a vorbit, în exclusivitate pentru DCSport, despre experiența sa alături de Dorinel Munteanu, descriind atmosfera și antrenamentele la care a participat de-a lungul parcursului său la echipa dunăreană, dar și ce crede despre cantonamentele la Vatra Dornei.

„Depinde de fiecare cum vrea să vadă aceste metode. Faptul că a evoluat atât de mult fotbalul, că au evoluat atât de mult tehnicile pentru a avea o condiție fizică bună prin alte metode, poate fi un factor. Dar fiecare crede în metodele lui.

Dânsul a făcut performanță cu aceste metode și atunci crede în ele, pentru că i-au adus trofee. Și sunt sigur că va continua în acest fel, pentru că nu mai e un antrenor care e la început de drum, care caută să se adapteze.

Cred că va rămâne la fel, asta e părerea mea. Cât timp va activa ca antrenor, cred că va avea aceleași metode, aceeași filozofie. și funcționează, a preluat echipa din Liga III și acum se bate cu șanse reale la primele șase locuri din Liga 1”, a declarat Liviu Antal, pentru DCSport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel