Fotbal international Lionel Messi e pe val la Inter Miami

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorul argentinian de fotbal în vârstă de 37 de ani continuă să aibă evoluții foarte bune în Statele Unite ale Americii.



Messi, desemnat cel mai bun jucător al săptămânii pentru a șasea oară într-un an

Starul argentinian Lionel Messi, atacantul echipei Inter Miami, a fost desemnat luni cel mai bun jucător al săptămânii în Major League Soccer (MLS), distincție pe care o primește pentru a șasea oară în acest an, a anunțat Liga profesionistă nord-americană de fotbal, citată de EFE.

Sâmbătă, Messi a reușit o triplă pentru Inter Miami în meciul cu New England Revolution, câștigat cu scorul de 6-2 de gruparea din Florida.

În doar 1.485 de minute petrecute pe teren, Messi a adunat 20 de goluri și 16 assist-uri pentru Inter Miami, care a încheiat actualul sezon regulat din MLS cu 74 de puncte, un nou record pentru acest campionat.

Decarul argentinian, care a reușit și un assist în meciul cu New England Revolution, a mai fost desemnat jucătorul săptămânii în etapele a 9-a, a 11-a, a 12-a și a 36-a din MLS.

Doar mexicanul Carlos Vela (2019) și americanul Jason Kreis (1999) au mai primit această distincție de șase ori pe parcursul unui sezon, ambii fiind desemnați la final MVP-ul campaniilor respective.

Inter Miami a câștigat trofeul Supporters' Shield, rezervat celui mai bun club din sezonul regulat, iar vineri va debuta în play-off-ul MLS, adversara sa urmând să câștigătoarea duelului dintre Atlanta United și CF Montreal.

Primul tur al play-off-ului LMS se dispută după sistemul „cel mai bun din trei meciuri”, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel