Fotbal Lift, piscină încălzită și chirie halucinantă: Unde a locuit Neymar la Paris

Data publicării:
Neymar / FOTO: Wikipedia
Neymar / FOTO: Wikipedia

Pe vremea când juca la PSG, Neymar a locuit în suburbiile cochete ale Parisului. 



Au trecut câteva luni de când Neymar a părăsit Paris Saint-Germain, dar vechea lui locuință este tot goală. După ce a venit cu surle și trâmbițe în 2017, încununat cu cel mai scump transfer din istoria fotbalului, capriciosul brazilian și-a făcut bagajele în vara lui 2023, îndreptându-se spre Arabia Saudită și clubul Al-Hilal. O plecare rușinoasă, pe ușa din dos, în contextul zvonurilor potrivit cărora atacantul ar fi fost conceiat de clubul parizian din cauza stilului său de viață. De atunci, lucrurile nu s-au îmbunătățit la nivel sportiv, fotbalistul suferind o accidentare groaznică la genunchi în urmă cu câteva săptămâni, ceea ce îl va ține câteva luni bune departe de teren. 

Când juca la PSG, Neymar nu a locuit, practic, în capitala franceză, ci mai degrabă în regiunea pariziană. Și-a găsit o locuință pe gustul său nu departe de Bougival, un oraș mic, foarte bogat, situat în Yvelines și unde brazilianul a atras atenția asupra sa prin petrecerilor foarte zgomotoase organizate la el acasă, spre disperarea vecinilor. "A fost o groaznic. Tinere țipând nebunește când se destupa o nouă sticlă de șampanie, muzică dată la maxim, reflectoare mari, care scoteau din minți cu lumina lor puternică”, a povestit unul dintre foștii vecini ai lui Neymar. 

Pentru vila în care a decis să stea pe durata contractului cu PSG, fotbalistul de 31 de ani plătea o chirie de 14.000 de euro pe lună! Proprietatea este disponibilă și scoasă la vânzare pentru 8.320.000 de euro.

Sumă la care se adaugă și o garanție de 40.000 de euro. Oricum, imobilul are o suprafață de 780 mp și dispune de tot confortul modern, cu piscină interioară încălzită, un lift care oferă acces la cele 5 etaje ale reședinței și un total de 14 camere. Casa mai dispune de o sală de sport și un spațiu de recepție de peste 110 metri pătrați. .

Acum departe de Paris și devenit tată pentru a doua oară în urmă cu câteva săptămâni, Neymar și-a găsit cu siguranță o casă și mai impresionantă în Arabia Saudită.

Autorul articolului: DCSport Team | Categorie: Fotbal
Tagurile articolului: fotbal neymar paris proprietate vila




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel