Superliga Romaniei Liderul galeriei FCSB vrea ca Florin Tănase să ia atitudine după eșecul de la Sibiu: „Ne batem joc de suporteri?!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB a fost învinsă de FC Hermannstadt (0-2), duminică seară, în a șaptea etapă a Superligii.



Gheorghe Mustață, liderul galeriei celor de la FCSB, i-a sfătuit pe jucătorii „roș-albaștri care nu joacă fotbal”, după înfrângerea de duminică seară în fața echipei FC Hermannstadt, să plece de la echipă.

De asemenea, Mustață i-a solicitat lui Florin Tănase, proaspăt revenit la formație, să ia atitudine în vestiar.

Gheorghe Mustață: „Dacă fotbal nu jucați, aveți tot traseul liber să plecați”

„Ce să mai zici? Să le fie rușine! Nu a fost atitudine. Ce să mai facem? Ne batem joc? Am înțeles că vor să sacrifice campionatul. Nu ai cum să-l sacrifici pentru că te sacrifici pe tine ca fotbalist. Nu mai e nimic de spus.

Nu știu ce se întâmplă. Stau și mă gândesc. Mă mai duc pe la ei acolo. Nu îi văd certați. Îi văd prieteni. Nu știu. Mă gândeam că poate s-a rupt vestiarul.

Sper că la meciul următor Țănase să ia atitudine. El cunoaște fenomenul acesta. Trebuie să ia atitudine. Am înțeles: am fost obosiți, dar suntem și fotbaliști. Avem salarii mari. Suntem plătiți la zi. Ne batem joc de suporteri?! Sunt oameni care vin de la sute de km. Să le fie rușine!

Dacă fotbal nu jucați, aveți tot traseul liber să plecați. Ați venit să jucați fotbal. Iară a început strategia cu individualismul. Ei știu că noi luăm atitudine. Atât timp cât ești plătit la zi, iar alte echipe stau după salarii câte trei luni. Sunt condiții cum nu are nimeni în România.

Dacă am luat campionatul în sezonul trecut, nu trebuie să lăsăm capul jos. Am jucat 2-3 meciuri în Liga Campionilor și ne batem joc. Suporterii nu acceptă lucrul ăsta. Când ajungi la Steaua (n.r. FCSB) trebuie să joci fotbal. Indiferent că e Tavi Popescu sau Edjouma. Figurile le lași în afara terenului. Dacă nu, asta e. Noi mergem înainte”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit Fanatik.

FC Hermannstadt a încheiat cu victorie meciul din a șaptea etapă a Superligii, scor 2-0 cu FCSB. Partida de pe Municipalul din Sibiu i-a coborât pe „roș-albaștri” pe penultima poziție în clasament, cu cinci puncte. Doar nou-promovata Gloria Buzău este sub campioana en-titre la ora actuală.

Ce spune Florin Tănase, după înfrângerea de la Sibiu

Florin Tănase, care s-a regăsit în premeră în echipa de start după revenirea la FCSB, a declarat că formația trebuie să se concentreze, după această înfrângere, la Europa League.

„E îngrijorător, normal, nu avem decât 5 puncte. Am jucat contra echipelor din subsolul clasamentului. Acum trebuie să ne gândim la meciul de joi, care e foarte important pentru noi, putem să ne calificăm în Europa League. Apoi, trebuie să ne concentrăm pe campionat.

Normal că te gândești la Europa, dar ne doream foarte mult să câștigăm și meciul ăsta, pentru că aveam nevoie de puncte. Probabil că influențează și schimbările, dar trebuie să strângem rândurile și joi să facem un meci bun”, a declarat Tănase, după meci.

De reținut este faptul că FCSB are un meci restant cu FC Botoșani, amânare cauzată de participarea sa în cupele europene. Campioana en-titre întâlnește echipa austriacă LASK Linz, în a doua manșă din play-off-ul Europa League. Partida este programată joi, 29 august, pe stadionul „Steaua” din București, începând cu ora 21:30.

În tur, cele două echipe au finalizat cu o remiză, scor 1-1.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel