Fotbal international Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Presa italiană anunţă o licitaţie internaţională pentru Dennis Man, fotbalistul Parmei şi al naţionalei României. 



"Dennis Man, pe piața transferurilor: prețul s-a dublat și o poveste despre un club din Serie A apare. Fotbalistul celor de la Parma ține capul de afiș pe piața transferurilor: este evaluat la aproape 30 de milioane de euro și în curând ar putea fi declanșată o licitație internațională pentru el", titrează Corriere dello Sport.

"Cel care a împins-o pe Parma de la spate în sezonul trecut a fost jucătorul lunii august în Serie A. E un moment magic pentru Dennis Man. Românul născut în 1998 este unul dintre protagoniștii de pe piața internațională a transferurilor.

Multe cluburi sunt pe urmele sale, iar la meciul cu Udinese, de luni, impresari de la multe cluburi de renume vor veni să-l vadă: Bayern, Borussia, Lyon, Ajax și Marseille au făcut deja primii pași, dar lista celor care îl urmăresc pe Man ar putea crește în viitorul apropiat.

Meciul cu AC Milan i-a crescut cu siguranță cota jucătorului, care a devenit rapid unul dintre cei mai căutați din străinătate. Cu siguranță, după ce a plătit pentru el 15 milioane de euro (n.r. cu tot cu bonusuri), Parma se bucură acum de ascensiunea lui și a stabilit un preț de plecare al negocierilor de 30 de milioane de euro. Și sunt multe cluburi italiene interesate de jucător. AC Milan a avut, în trecut, discuții directe cu Parma în privința lui.", mai scrie sursa citată.

Dumitru Dragomir a spus că Man ar putea pleca pentru 75 de milioane de euro 

„(n.r. – Mitică Dragomir a zis că Man se vinde cu 75 de milioane de euro în doi ani) E adevărat. Man d-asta a și prelungit cu Parma. Pentru liniștea lui, pentru acest antrenor Pecchia, care pe lângă faptul că l-a adus pe Man la apogeul lui, pe Mihăila l-a adus de jos, descurajat și a jucat cu el titular aproape toate meciurile.

Uitați-vă la Mihăilă, care la un moment dat alerga înaintea mingii. Acum Mihăilă a pus mușchi la spate, la pulpe. Vine în centru, se schimbă dreapta-stânga. Nu mai e jucătorul ăla căruia îi dai mingea pe bandă să fugă. Participă la toate fazele și ați văzut de unde a dat bara, din poziție centrală.

(n.r. – Dacă joacă așa, vin oferte grele la iarnă?) Nu e vorba la iarnă. Ei au trei ani cu Parma. Dacă Parma va avea oferte spectaculoase, 30-40 de milioane de euro, milioane pentru jucători, dar Parma trebuie să își asigure locul în Serie A.

Are cea mai tânără echipă din Italia. E ca echipa noastră națională. Tânără, acum se formează. La Parma, dacă propui un jucător de 29 de ani, care a dat 30 de goluri, nu-l ia”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel