Fotbal international "Libertad para papa". Luis Diaz, mesaj emoţionant la ultimul meci pentru Liverpool. Jurgen Klopp: E cel mai important lucru

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Luis Diaz, fotbalistul columbian al lui Liverpool, a afişat un mesaj la meciul cu Luton Town din Premier League pentru eliberarea tatălui său. 



Antrenorul echipei engleze de fotbal FC Liverpool, Juergen Klopp, a afirmat că a fost foarte mulţumit pentru golul înscris de Luis Diaz (min. 90+5), care a adus egalarea în partida de campionat cu Luton (1-1), dar a precizat că cel mai important lucru este eliberarea tatălui jucătorului columbian, informează AFP.

"Este un moment minunat, dar acest lucru nu schimbă cu nimic situaţia. Cel mai important lucru este eliberarea tatălui său", a declarat, duminică, antrenorul german.

Jucătorul de 26 de ani a revenit, duminică, pe teren după două meciuri ratate pentru "cormorani" şi la opt zile de la răpirea părinţilor săi de către o gherilă din Columbia, mama acestuia fiind între timp eliberată.

"Este minunat că a fost cu noi. Este un gol super important pentru noi şi pentru el, dar atât. Important este ca situaţia din Columbia să se îmbunătăţească", a adăugat Klopp.

"Libertad para papa"



Diaz i-a dedicat tatălui său gol marcat contra formaţiei Luton, ridicându-şi tricoul şi lăsând să se vadă mesajul Libertad para papa (libertate pentru tata, în spaniolă).

În faţa camerelor de filmat, portarul Alisson Becker a salutat şi el performanţa jucătorului columbian: "Ce a făcut azi spune multe despre caracterul său şi forţa sa interioară. Noi îl susţinem şi resimţim durerea sa, dar pentru el este la alt nivel".

Luis Manuel Diaz (56 de ani), tatăl fotbalistului, şi soţia sa Cilenis Marulanda, care între timp a fost eliberată, au fost răpiţi pe 28 octombrie dintr-o benzinărie din Barrancas, oraşul natal al familiei, aflat lângă graniţa cu Venezuela (nord-est), de bărbaţi înarmaţi care circulau pe motociclete.

Şeful gherilei columbiene ELN a recunoscut sâmbătă că gruparea sa a făcut o "greşeală" răpindu-l pe tatăl fotbalistului lui Liverpool, Luis Diaz, şi a promis că va acţiona pentru eliberarea lui, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel