UEFA Euro 2024 Leo Grozavu, cucerit de Denis Drăguş. "De neînlocuit în echipa naţională"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Denis Drăguş a pornit faza de la care a ieşit al doilea gol al naţionalei în victoria cu Ucraina de la EURO 2024 şi l-a înscris pe al treilea. Antrenorul Leo Grozavu, ultima dată la Poli Iaşi, a spus că atacantul este un jucător de neînlocuit la echipa naţională. 



”Pentru mine, personal, Drăguș este în momentul ăsta un jucător de neînlocuit. Este un jucător complet la ceea ce a arătat. Face pressing, aleargă, are viteză, are forță, are tehnică bună, personalitate, e foarte inventiv, este imprevizibil ...

Deci are o grămadă de calități. este foarte greu pentru ceilalți atacanți din lot să se ridice la nivelul lui Drăguș.

Mai ales în prima repriză, până să marcăm golul, m-am uitat foarte atent și nu m-am uitat doar ca spectator, ci și ca tehnician. A ajutat fantastic de mult echipa din punct de vedere defensiv. 

Modul în care se poziționa, cum închidea culoarele, cum se retrăgea, era aproape de echipă... După care, în momentul în care câștigam mingea, era foarte important aportul lui Drăguș pentru că atât timp cât el ținea de minge colegii lui puteau să-l susțină, veneau din spate. Nu pierdea imediat mingea. Pe mine, personal, fără să știu statistici, m-a impresionat”, a explicat Grozavu, la Digisport. 

Denis Drăguș a semnat cu Trabzonspor înaintea EURO 2024 un contract din care poate câștiga două milioane de euro pe an, cu tot cu bonusuri. 

Florin Manea, agentul jucătorului, recunoaşte că s-a cam grăbit cu transferul şi că fotbalistul ar fi putut avea oferte mai bune după turneul final. 

"Am semnat înainte de EURO, aşa că nu mai avem ce să facem. Dar eu cred în Denis, iar în momentul în care am semnat cu Trabzon, i-am spus că nu îl văd să stea mult. La cum evoluează, la panta ascendentă pe care e, eu îl văd în campionate puternice. Acum nu am avut nimic concret din vest. Oferta lui Trabzon a fost excepţională. Îmi pare rău un pic că am semnat deja, dar asta este. Chiar vorbeam cu el despre asta. A fost o decizie luată împreună totuşi, dar chiar i-am zis că am fi luat bani mai mulţi acum. Ieri, la meci, erau o mulţime de impresari pe lângă mine, care mă întrebau dacă nu prea m-am grăbit. M-am grăbit un pic, dar asta e. Am cei mai buni jucători, Drăguş şi Drăguşin, dar netransferabili", a declarat Florin Manea la Fanatik. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel