UEFA Euro 2024 Laude pentru Stanciu, după ce a purtat numărul lui Moruţan la EURO. "Nu numărul de pe spate te face să fii bun"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Nicolae Stanciu a decis să poarte numărul 21 pe spate la EURO 2024, ca un omagiu pentru Olimpiu Moruţan, mijlocaşul naţionalei accidentat înainte de turneul final. 



Marcel Puşcaş îl laudă pe Stanciu pentru gestul făcut. 

"STANCIU- UN DECAR ÎNNĂSCUT

Nicușor Stanciu a dovedit că e solidar cu absentul Olimpiu Moruțan. Puteau s-o facă și Drăguș și Drăgușin și Man sau oricare alt component al naționalei cu număr pe spate.

Asta in subsidiar, pentru că doar numărul 10 a avut această inițiativă. Oare de ce? Probabil pentru pacea și liniștea în lume.

În principal, Nicușor a demonstrat că poți juca și cu numărul 21 pe spate și să tragi echipa după tine. Să fii un lider și să câștigi meciuri ca un decar adevărat, născut și nu făcut. Nu numărul de pe spate te face să fii bun.

Ai sau nu valoare?! Numărul este doar o cifră. Pentru unii și-un simbol. Naționala României are nevoie de realism.

Bravo, Stanciu!", a scris Puşcaş pe Facebook. 

Moruţan e la EURO cu naţionala, dar nu poate juca

"Decizia să vin eu la EURO a fost luată la Bucureşti. M-am dus la Mogoşoaia înainte de amicale să le urez baftă băieţilor. Am rămas câteva zile acolo să fac recuperare, şi cum vorbeam cu băieţii, cu Stanciu, ei s-au gândit să mă ia şi pe mine în Germania. Am primit această veste cu o bucurie foarte mare, pentru că eu am vrut să vin aici să joc, nu să mă recuperez. Dar cu ajutorul lor reuşesc să mă şi recuperez aici, şi să mă simt şi foarte bine mental. 

Gestul lui Stanciu este de nota 10. Eu ştiu ce băiat e Stanciu, are mare caracter, foarte mult bun simţ. Mă ţin aproape de grup şi le mulţumesc din suflet. Sunt parte din echipă, dar cu o durere în suflet. Pentru că nu pot să fiu acolo, să îi ajut", a completat Moruţan. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel