Superliga Romaniei Laszlo Dioszegi vrea tot un antrenor străin la Sepsi, dar impune condiţii. "Astea sunt regulile la noi"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Sepsi OSK l-a demis pe Bernd Storck şi vrea să aducă tot un antrenor străin în locul său. Este vorba despre Toni Conceicao, care a mai antrenat la CFR Cluj, dar Laszlo Dioszegi impune şi condiţii. 



”După patru zile, o decizie foarte grea a fost luată! Clubul este cel mai important din lume și nu trebuie să ținem cont de emoții. Am decis de comun acord să ne despărțim.

Însă nu ne vom opri aici, toți cei care au greșit vor plăti, unul câte unul! Am învățat multe de la tine, Bernd. Următorul pas este foarte important și necesită foarte multă atenție. Trebuie să știți un singur lucru, voi, fanii, sunteți cei mai importanți”, a anunțat Laszlo Dioszegi.

Sepsi OSK a pierdut în ultima etapă la Galaţi, scor 0-2, cu Oţelul, şi a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1. 

"Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Bernd Storck.

Bernd Storck a preluat conducerea tehnică a echipei Sepsi OSK în noiembrie 2023. Tehnicianul german, în vârstă de 61 de ani, a condus echipa noastră în 32 de meciuri oficiale, 12 victorii, 8 remize și 12 înfrângeri fiind rezultatele obținute.

Pe această cale dorim să-i mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și îi urăm mult succes în continuare", au transmis cei de la Sepsi OSK.

Toni Conceicao, principalul favorit pentru banca lui Sepsi 

Chiar dacă s-a vorbit despre Adrian Mutu ca primă variantă de înlocuire a lui Bernd Storck, Laszlo Dioszegi a anunţat că se îndreaptă tot spre un antrenor străin. 

"Sincer, Toni Conceicao  e pe lista noastră. De numele lui am discutat chiar acum, vrem să aducem cât mai rapid un antrenor, dar nu vrem să greşim. În plus, avem nişte oameni vechi în staff pe care nu vrem să-i îndepărtăm.

Vrem să rămână şi în viitorul staff antrenorul de portari, preparatorul fizic, ştiu că va fi puţin mai greu să găsim un antrenor care să accepte, dar astea sunt regulile la noi" , a spus finanţatorul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, pentru Orange Sport.

Toni Conceicao este liber de contract din 2022, de când s-a despărţit de naţionala din Camerun. În România le-a mai antrenat pe CFR Cluj, FC Braşov şi Astra. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel