Cupa României Laszlo Dioszegi spune că banii pentru câştigarea Cupei României în 2023 încă nu au ajuns la club. Mesaj către FRF: Avem nevoie de banii ăştia

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Sepsi OSK înfruntă Petrolul Ploieşti în ultimul meci din faza grupelor Cupei României. Laszlo Dioszegi spune că nu înţelege pe deplin sistemul Cupei, dar afirmă şi că FRF încă nu a dat covăsnenilor banii pentru câştigarea trofeului în sezonul trecut. 



“E un sentiment ciudat. Meciul chiar e fără miză pentru noi. Antrenorul mi-a spus că vrea să vadă toți jucătorii, să vadă la ce nivel sunt. Nu cred că vom veni acasă cu victorie.

Am zis clar că vreau să intrăm în Play-Off. Antrenorul, fără să stea pe gânduri, a spus că nici n-ar fi venit la echipă dacă nu ar fi avut și el gândul ăsta. Trebuie să câștigăm foarte multe puncte. Suntem îngrijorați, nu suntem în culmea fericirii. 

Sincer nici eu nu știu ce sistem e ăsta. Dar nu cred că există vreun conducător de club care știe cum au ales să se desfășoare această Cupă. E un lucru nemaivăzut", a declarat Laszlo Dioszegi la Sport Total FM.

Patronul lui Sepsi spune că FRF nu a livrat încă banii pentru trofeul din sezonul trecut 

 

În sezonul 2022-2023, Sepsi OSK a câştigat Cupa României, al doilea trofeu consecutiv pentru covăsneni. Se pare, însă, că FRF nu a livrat încă premiul în bani. 

“De la Federație am primit pentru câștigarea Cupei, în 2022, parcă 200.000 de euro. Iar sincer vă spun, dacă știu bine, pentru câștigarea Cupei din 2023 încă n-am primit banii. În jur de 240.000 de euro mai avem de primit de la Federație, din cauză că încă n-am primit banii nici pentru semifinale. Nu este o problemă, nu ne-am plâns foarte mult, dar avem nevoie de banii respectivi.”, a completat finanțatorul lui Sepsi.

Am solicitat un punct de vedere Federaţiei Române de Fotbal pe acest subiect, vom reveni cu acesta când va fi disponibil. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel