Superliga Romaniei Laszlo Dioszegi s-a spălat pe mâini în privința transferului lui Ștefănescu. „Mi-a spus clar că dacă nu îl lăsăm să plece...”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul clubului de fotbal Sepsi Sfântu Gheorghe a dezvăluit motivul pentru care a acceptat ca Marius Ștefănescu să fie transferat la FCSB.



Marius Ștefănescu a devenit noul fotbalist al celor de la FCSB, contrar numeroaselor declarații ale patronului covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, care a spus în repetate rânduri că un transfer al jucătorului la echipa campioană nu se va întâmpla.

În stagiunea 2023/2024, Ștefănescu a reușit să marcheze 14 goluri și opt pase decisive în cele 45 de meciuri jucate în tricoul formației Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dioszegi a găsit explicația! Ștefănescu se lăsa de fotbal dacă nu ajungea la FCSB

După ce transferul s-a realizat, fiind confirmat chiar de către Gigi Becali, Dioszegi a ținut să explice faptul că mutarea s-a concretizat datorită insistențelor lui Ștefănescu, jucător care l-ar fi „amenințat” pe patron că se va lăsa de fotbal dacă nu i se permite transferul la FCSB.

„Am așteptat oferte din partea mai multor echipe, însă nu s-a concretizat nimic. Trebuia să apăr clubul, dar și jucătorul. Prioritățile noastre sunt clubul, echipa de fotbal și jucătorii, în această ordine.

Pot spune un singur lucru: poate m-am înșelat și nu aș fi trebuit să iau apărarea jucătorului. Nu trebuia să dau o declarație de genul celei din urmă cu câteva luni.

Dacă jucătorul vrea să plece, va pleca prin orice mijloc posibil. Inclusiv Bernd Storck ne-a implorat să îl lăsăm să plece, știind că gândul lui nu este la Sepsi.

Ștefănescu mi-a spus clar că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, se lasă de fotbal”, a spus Dioszegi, despre situația lui Marius Ștefănescu, potrivit GSP.ro

Declarațiile lui Laszlo Dioszegi, în luna aprilie

„Nu excludem nicio echipă din România...în afară de FCSB, că acuma onoarea noastră e mai presus de tot! Nici pentru 50 de milioane n-aș da la FCSB!

Că atunci, înseamnă că tot ce s-a spus despre el, ar fi adevărat! Dar la orice echipă, dacă vine un preț corect, fiecare jucător e de vânzare!”, spunea patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în urmă cu două luni.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel