Liga Campionilor Lars Friis, antrenorul Spartei Praga, dezamăgit după meciul cu FCSB. "Nu am evoluat ca o echipă de Liga Campionilor"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB a remizat cu Sparta Praga, în deplasare, scor 1-1, în prima manşă a turului III preliminar din Liga Campionilor. Joyskim Dawa a marcat pentru campioana României. Sparta Praga a avut şi un gol anulat, dar antrenorul Lars Friis s-a declarat dezamăgit de prestaţia elevilor săi. 



”Nu vreau să arăt spre jucători individuali. Kuchta nu a fost foarte aproape de minge, dar nici ceilalți coechipieri din jurul său nu au fost. Dacă vrem să jucăm în Liga Campionilor, trebuie să ajungem acolo cu performanțe mai bune. Niciunul dintre jucători nu a arătat bine pentru această competiție. În mod normal, jucătorii noștri sunt mult mai buni. Sunt o mulțime de lucruri în spate, nu vreau să ne găsesc scuze. Trebuie să ne îmbunătățim.

(n.r. A fost adversarul mai dificil decât vă așteptați?) Nu, am jucat împotriva celei mai bune echipe din țară. Nu sunt surprins de prestația FCSB-ului. Noi nu am evoluat nici individual, nici ca echipă la nivelul Ligii Campionilor. Vom încerca să arătăm mai mult în retur. Trebuie să luptăm mai mult, să avansăm și să câștigăm”, a spus Lars Friis, potrivit sport.cz.

Întrebat despre golul anulat din minutul 90+3, Friis a replicat: ”Am revăzut situația controversată pe video și cred că multe lovituri libere au arătat la fel în meci. Dar așa stau lucrurile. Nu poate fi o scuză. Pe de altă parte, am avut și alte ocazii și nu le-am transformat. Am fost dezamăgitori în alte faze ale jocului, nu am jucat la nivelul nostru obișnuit”, a mai spus danezul. 

Gigi Becali, în extaz. "Nu au cum să ne bată niciodată acasă" 

”Suntem cu un picior în grupele Ligii Campionilor. Mai avem un picior și intrăm în Ligă. Așa e, cum? De ăștia am trecut deja. Suntem cu un picior și jumătate, și cu genunchiul, în Liga Campionilor.

Să vă bucurați, că o să aveți fotbal anul ăsta. Greu e că nu o știu pe PAOK și nu o știu pe Malmo, pe ăștia îi știu.

O să-i batem repede în retur. O să aveți direct grupele Ligii. O să-i spulberăm și pe ăsta. O să-i spulberăm pe toți.

Speranțe mult mai mari decât înainte de meci. Am fost echipa mai valoroasă, mai multe ocazii clare de a marca.

Ei au dat un gol pe greșeală de portar. A avut și Băluță, a avut și Șut, ocazii clare de a marca.

E o echipă care nu ne domină nici fizic, nici tehnic. Eu am spus părerea mea. Dacă terminam cu 1-0, eram aproape calificați, că nu ne poate bate pe noi acasă niciodată echipa asta", a declarat Gigi Becali la Fotbal Club. 

Dacă trece de Sparta, FCSB dă de Malmo sau PAOK

Malmo şi PAOK Salonic au remizat, scor 2-2, în Suedia, în manşa tur a turului III preliminar a Ligii Campionilor. Echipa lui Răzvan Lucescu şi campioana Greciei, PAOK Salonic, a fost condusă de 2 ori, dar a revenit de fiecare dată, astfel că meciul de la Salonic va fi decisiv pentru calificare. Echipa care merge mai departe va juca în playoff cu FCSB sau Sparta Praga. 

Dacă va fi eliminată de Sparta Praga, FCSB va juca în playoff-ul Europa League, însă are deja grupele Conference League asigurate. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel