Gimnastică Larisa Iordache şi Diana Bulimar, 15 operaţii. "Eu am avut tendonul drept rupt, ea tendonul stâng. Dacă pui una lângă alta, iese un U frumos..."

Data publicării:
Facebook Diana Bulimar
Facebook Diana Bulimar

Diana Bulimar a avut şase accidentări grave în cariera de gimnastă, în timp ce Larisa Iordache a avut parte de nouă accidentări. Într-un podcast, Bulimar a vorbit râzând despre acestea. 



"Cred că noi am fost fix generaţia în care recuperarea în alte ţări s-a dus la alt nivel, dar şi performanţa a crescut. Atunci, ele aveau recuperarea, dar noi nu. Făceam şi noi elemente la fel de grele ca în celelalte ţări. Acum râdem, de fiecare dată când mă văd cu Larisa. Noi amândouă ne-am rupt tendonul ahilian, ea pe stângul, eu pe dreptul. Dacă le punem unul lângă altul, pare un U foarte frumos, putem pune I Love U. 

Ce să facem? În afară de sarcasm... Asta este. Ştiu că o să mă doară la bătrâneţe. Acum mă doare genunchiul când plouă, scârţâie...", a declarat Diana Bulimar la Arena Sport.ro

În 2015, presa din România spunea despre Diana Bulimar că este "Robocop". 

"Acolo nu a fost vina mea. A sărit de două ori din genunchi, şi am fost obligată de dl Belu să port o genunchieră oribilă. După ce că am picioare scurte... era cât trei sferturi din piciorul meu, dar îşi făcea treaba. Arătam ca Robocop, dar încă făceam faţă", a mai declarat fosta gimnastă.  

Sursa: Facebook Diana Bulimar

Trio-ul de aur pentru marea performanţă în sport. Diana Bulimar a spus ce le lipseşte tinerilor sportivi

"Într-un fel sau altul mă bucur că s-a întâmplat această crăpătură, că nu am mai avut rezultate. Cred că trebuie să o luăm de la capăt cu tot sistemul. Să avem antrenori care ştiu să antreneze, care se duc la diferite studii. Există atât de multe exemple în străinătate. Cred că am peticit până acum. Trei generaţii, am peticit o echipă. Dar după...", a declarat Diana Bulimar la Arena Sport.ro. 

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Gimnastică




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel