Superliga Romaniei La ce se așteaptă Elias Charalambous înaintea meciului cu Oțelul Galați

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB va primi vizita celor de la Oțelul Galați, vineri, începând cu ora 22:00, într-un meci din a treia etapă a Superligii.



FCSB și Oțelul Galați se înfruntă astăzi, 26 iulie, după doar trei zile de la remiza roș-albaștrilor cu israelienii de la Maccabi Tel Aviv (1-1), în prima manșă a turului doi preliminarii din Ligii Campionilor. 

Charalambous: „Obiectivul nostru e să obținem cele trei puncte”

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a ținut să anunțe faptul că lotul elevilor săi este unul numeros, astfel că nu vor exista probleme privind scurta perioadă de recuperare între meciurile din campionat și competiția Champions League.

Tehnicianul a afirmat că obiectivul din a treia etapă a noului sezon al Superligii este victoria, mai ales după ce, în primele două etape, FCSB a bifat doar două remize, cu Universitatea Cluj și nou-promovata Unirea Slobozia, respectiv înregistrarea a două puncte.

Pe de altă parte, Oțelul Galați se bucură de o victorie și o remiză, în fața celor de la FC Botoșani, respectiv Farul Constanța, având patru puncte.

„Când am mai întâlnit-o anul trecut (n.r. Oțelul Galați), am văzut că au o echipă foarte bună, un antrenor extrem de bun pe care îl apreciez foarte mult, jucătorii sunt dificili pentru toți adversarii. Cu siguranță, trebuie să dăm ceea ce avem mai bun, pentru că trebuie să înregistrăm prima victorie din noul sezon, care ne va ajuta mult din toate punctele de vedere. Deci o să încercăm să dăm totul pentru a obține victoria.

Este ceea ce avem deja în vedere (n.r. - menajarea unor jucători în favoarea participării în Liga Campionilor). Știți că avem meciuri o dată la trei zile, așa că acestea sunt șansele să facem rotații între jucători și acest lucru este, totodată, bun pentru jucători, să utilizăm tot lotul. Noi credem în întreg lotul.

O să introducem jucători în formă, nu o să avem probleme (n.r. - privind oboseala acumulată), întrucât avem un lot foarte mare, am mai spus-o. Nu putem să spunem (n.r. - că vom fi obosiți), așa că veți vedea multe schimbări în prima echipă.

Cele două etape s-au terminat, nu putem schimba nimic, presiunea de azi va fi ca în orice altă zi, chiar dacă aveam șase puncte în urma acestor meciuri. Club mare, presiune mare. Sigur, ne-ar fi plăcut să avem mai multe puncte, dar ne aflăm la începutul sezonului. Obiectivul nostru e să obținem cele trei puncte (n.r. - contra Oțelului).”, a spus Charalambous, în conferința de presă dinaintea meciului de astăzi.

Meciul din a treia etapă a Superligii dintre FCSB și Oțelul are loc pe Stadionul „Steaua” din București.

Pentru FCSB, manșa secundă în fața celor de la Maccabi, din deplasare, este programată pe 31 iulie, de la ora 21:00, la Budapesta.

În cazul în care va trece de Maccabi Tel Aviv, FCSB va da în turul al treilea preliminar peste învingătoarea dintre Shamrock Rovers FC (Irlanda) și Sparta Praga (Cehia). Campioana României ar juca prima manșă în deplasare, pe 6 sau 7 august, iar revanșa ar avea loc la București, pe 13 august.

Dacă va fi eliminată de israelieni, FCSB va juca în turul al treilea preliminar din Europa League cu învinsa dintre FK Panevezys (Lituania) și Jagiellonia Bialystok (Polonia). Jagiellonia a câștigat cu 4-0 în Lituania. Campioana Superligii ar juca prima manșă în deplasare, pe 8 august, iar manșa secundă la București, pe 15 august.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel