Turnee WTA La ce oră a fost programat primul meci al Simonei Halep din ultimele cinci luni

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ultima partidă în care Simona Halep a evoluat datează din luna mai, meci în care românca a fost nevoită să abandoneze din cauza unei accidentări la genunchi.



Simona Halep, așteptată să joace la Hong Kong

Simona Halep (33 de ani, 1130 WTA) a abandonat în setul al doilea al meciului cu McCartney Kessler (24 de ani, 65 WTA), scor 7-5, 2-3, de la Trophee Clarins (WTA 125), desfășurat pe 15 mai 2024.

Aceasta s-a confruntat cu multiple probleme în ultima perioadă, după lunga pauză începută în august 2022, când a fost testată pozitiv la substanța roxadustat. Chiar dacă și-a dorit foarte mult să își reintre în formă după reducerea pedepsei din martie 2024, „Simo” s-a confruntat mai întâi cu probleme la umărul drept, ca mai apoi o accidentare la genunchiul stâng să o oblige să lipsească toată vara de pe terenul de tenis.

Sportiva din țara noastră a revenit în circuit în luna martie, la turneul WTA 1000 de la Miami, unde a disputat primul meci după pauza luată forțat în urmă cu doi ani. Chiar dacă a arătat un nivel de joc foarte bun, luând în calcul absența lungă din competiții, Simona a fost învinsă pentru prima dată într-un meci direct de către spaniola Paula Badosa. Totodată, Simona a avut nevoie de îngrijiri medicale în acel meci, accidentându-se la umăr.

Halep revine pe terenul de tenis în cursul zilei de miercuri, 2 octombrie

Simona Halep a aflat ora la care va disputa primul meci după cinci luni în care a stat departe de competiții. Ea va reveni miercuri, 2 octombrie, în cadrul turneului WTA 125 de la Hong Kong. Jucătoarea de tenis română a primit un wild-card din partea organizatorilor chinezi, prima adversară a acesteia fiind australianca Arina Rodionova, ocupanta locului 114 WTA.

Halep a avut deja primul antrenament pe terenul de la Hong Kong, luni, 30 septembrie.

Cele două jucătoare de tenis vor evolua pe 2 octombrie, începând cu ora 13:30. De reținut este faptul că meciul Simonei nu va fi transmis de nicio televiziune din România, astfel că fanii săi trebuie să găsească alte modalități prin care să vizioneze partida.

La același turneu joacă și Elena Gabriela Ruse (26 ani, 93 WTA). Aceasta s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Hong Kong după ce a dispus de chinezoaica Qiang Wang (32 ani, 403 WTA), scor 6-0, 6-4. Ruse a avut nevoie de doar 53 de minute pentru a trece de adversara sa.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel