UEFA Europa League L-a criticat fără oprire, iar acum îi cere scuze. Gigi Becali recunoaşte meritele unui fotbalist transferat în această vară

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB s-a calificat în faza principală a Europa League, după 2-1 la general cu Lask Linz (1-1 în deplasare, 1-0 acasă), iar Gigi Becali şi-a prezentat scuzele faţă de un jucător transferat în această vară. 



După ce l-a criticat în nenumărate rânduri, Gigi Becali şi-a prezentat scuzele faţă de Daniel Popa, atacantul transferat de la Universitatea Cluj pentru 200.000 euro în această vară. 

”Auzi, cum să nu te bucuri când adversarul tău (n.r. CFR Cluj) este învins?

Sunt foarte mulți bani. E altceva. Nu aveam lot numeros ca să pot să particip la ambele competiții. Acum am. Care-i diferența dintre Șut și Lixandru? Care-i diferența dintre Băluță și Baeten? Că pe Băluță am vrut să-l schimb în minutul 22.

Îmi cer scuze lui Popa pentru toate criticile. El a luptat mult de tot. A contat”, a spus Becali, la Digi Sport Special.

După înfrângerea FCSB-ului cu Hermanstadt, Gigi Becali îl numea pe Daniel Popa "hal de fotbalist". 

”Uitați-vă la asta (n.r. la respingerea lui Daniel Popa), că e de râs. Nu-ți vine să crezi. Vine mingea la el, e singur, și-i dă mingea adversarului ‘Hai, mă, dă gol’. Îți dai seama ce hal de fotbalist?

Am dat 1.300.000 pe un fotbalist (n.r. Marius Ștefănescu), care nu e fotbalist. Ei joacă la echipele mici, dar când ajung la FCSB… Lasă, că face Tănase, se descurcă el”, a spus Gigi Becali.

Elias Charalambous speră ca această calificare să reprezinte un nou început pentru FCSB şi în ceea ce priveşte campionatul intern.

"Dacă aş spune că nu sunt fericit aş minţi. Însă trebuie să avem un echilibru în toate. Atunci când pierdem trebuie să fim echilibraţi, la fel şi acum. Fanii au fost extraordinari astăzi, au împins echipa de la spate, ne-au fost aproape mai ales în momentele dificile şi de aceea le mulţumesc. Cel mai bucuros sunt pentru jucătorii mei. Noi nu am pierdut în trei deplasări cu echipe importante în Europa şi am ratat Champions League la un gol, iar asta spune multe despre noi. Acest lucru demonstrează forţa şi calitatea pe care o are echipa noastră. Această calificare poate fi un nou început în campionat unde trebuie să acumulăm puncte", a menţionat el.

"Să participăm în grupele Europa League este ceva extraordinar pentru noi, este ceva ce ne face plăcere. Să joci meciuri la 2-3 zile, să întâlneşti echipe puternice din Europa este ceea ce ne dorim. Mâine vom avea tragerea la sorţi şi vom vedea cu cine vom juca. Noi vom încerca să câştigăm meciuri, să câştigăm puncte. Sincer nu am nicio preferinţă în ceea ce priveşte adversarii. Am spus că îmi doresc cât mai multe echipe româneşti în cupele europene. Acum noi suntem singura echipă rămasă în competiţie şi sper ca toţi românii să fie mândri de noi", a adăugat Elias Charalambous.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Europa League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel