Fotbal international Kylian Mbappe, prezentat oficial pe Santiago Bernabeu: „Visul meu a devenit realitate!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Superstarul francez a declarat că și-a îndeplinit cel mai mare vis, respectiv de a evolua în tricoul echipei Real Madrid.



Atacantul francez Kylian Mbappe a spus, marți, la prezentarea lui oficială la Real Madrid, că visul său a devenit realitate după un drum dificil și i-a mulțumit președintelui Florentino Perez care a avut încredere în el din prima zi.

„Bună ziua tuturor. O să încerc să vorbesc în spaniolă. Wow, este uimitor să fii aici! Am dormit mulți ani cu visul de a juca pentru Real Madrid, astăzi visul meu devine realitate și sunt un băiat foarte fericit astăzi. Foarte fericit”, a spus internaționalul francez, după ce a trecut vizita medicală și a semnat un contract pe cinci ani, până în 2029.

 

Mbappe, mesaj pentru copii: „Cu pasiune și visând puteți face orice vreți”

„Mulțumesc președintelui, Florentino Perez, care a avut încredere în mine din prima zi. S-au întâmplat multe lucruri. Și mulțumesc tuturor oamenilor care au muncit să se ajungă aici. Știu că a fost greu, dar sunt aici, sunt jucătorul lui Real Madrid și toată familia mea este fericită, cu mama mea plângând.

Este o zi incredibilă pentru mine. Înseamnă mult pentru mine. Le mulțumesc tuturor suporterilor madrileni pentru că mi-au oferit afecțiune și dragoste de mulți ani, iar asta va rămâne în inima mea. Vă mulțumesc tuturor că sunteți aici astăzi”, a adăugat Mbappe, care a câștigat afecțiunea noilor fani sărutând noul său echipament.

Vicecampionul mondial a spus că va da totul pentru noul său club: „Am un alt vis. Acela de a fi la înălțimea acestui club, cel mai bun din lume. Îmi voi da viața pentru acest club și pentru acest blazon.

Am un mesaj pentru toți copiii: am fost ca voi, am avut un vis și astăzi am un sfat pentru voi. Cu pasiune și visând puteți face orice vreți. Astăzi sunt aici, dar am fost cândva ca voi. Am multe emoții. Sunt mândru că sunt un jucător al clubului visurilor mele și cel mai mare din istoria fotbalului.”

În vârstă de 25 de ani, Kylian Mbappe și-a încheiat pe 30 iunie contractul cu Paris Saint-Germain, la care a evoluat în ultimele șapte sezoane, devenind cel mai bun marcator din istoria acestui club (256 de goluri în 308 meciuri).

Starul francez, semifinalist la EURO 2024 cu naționala țării sale, va purta tricoul cu numărul 9 la Real Madrid, scrie Agerpres.

Pe 14 august, la Varșovia (Polonia), Real Madrid, câștigătoarea Ligii Campionilor, va disputa Supercupa Europei cu Atalanta, câștigătoarea Europa League, urmând ca pe 18 august să debuteze sezonul în La Liga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel