Fotbal international Kylian Mbappe părăsește EURO 2024, dar se pregătește de prezentarea în tricoul celor de la Real Madrid

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Starul francez va fi prezentat în mod oficial ca jucător al formației Real Madrid, pe stadionul Santiago Bernabeu.



Kylian Mbappe, tot mai aproape de prezentarea oficială la Real Madrid

Real Madrid îl va prezenta oficial pe noul său atacant Kylian Mbappe marți, 16 iulie, de la 13:00 (ora României), pe stadionul Santiago Bernabeu, a anunțat miercuri clubul din La Liga.

Fostul atacant al lui Paris Saint-Germain a jucat marți pentru naționala Franței, învinsă de cea a Spaniei (1-2) în prima semifinală de la EURO 2024.

Kylian Mbappe va fi primit în prealabil de președintele lui Real, Florentino Perez, pentru protocolul de semnare a contractului său pe cinci ani, a precizat gruparea madrilenă.

Prezentarea lui pe stadion, care va avea loc la două zile după finala EURO 2024, pe care Spania o va juca împotriva Olandei sau Angliei, va fi urmată de o conferință de presă.

Ziarul AS a scris săptămâna trecută că Mbappe va intra pe gazonul stadionului Santiago Bernabeu în fața a 80.000 de spectatori, îmbrăcat în echipamentul oficial al lui Real Madrid pentru sezonul 2024-2024, având imprimat pe spate numărul 9.

Mbappe, în vârstă de 25 de ani, și-a încheiat în această vară contractul cu Paris Saint-Germain, după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului, care l-a transferat de la AS Monaco în vara anului 2017, în schimbul sumei de 180 de milioane de euro.

El a semnat pe cinci ani cu Real Madrid în calitate de jucător liber, însă mass-media spaniole susțin că actuala campioană a Europei urmează să-i achite o primă de semnătură care depășește 100 de milioane de euro, scrie Agerpres.

Mbappe părăsește EURO 2024, după eșecul din semifinale

Partida din semifinalele Campionatului European de fotbal din Germania, dintre Spania și Franța, s-a încheiat cu o victorie a spaniolilor, care au fost conduși în partidă, 1-0. Cele două formații s-au întâlnit marți seara, pe stadionul Allianz Arena din Munchen.

Echipa națională a Spaniei s-a calificat în finala EURO 2024 după ce a învins selecționata Franţei cu scorul de 2-1. Astfel, parcursul căpitanului francez Kylian Mbappe la competiția europeană a luat sfârșit.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a înscris doar o dată pentru „Les Bleus” în cadrul acestui campionat, în meciul din grupe, împotriva selecționatei poloneze. Chiar și atunci, Mbappe a înregistrat golul din lovitură de la 11 metri.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel