Fotbal international Kylian Mbappe nu a decis unde va juca din vară, dar spune că are un acord cu Nasser Al Khelaiffi care "protejează toate părţile"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Atacantul francez Kylian Mbappe a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG, dar nu a decis încă unde va juca din vară. Francezii vor să îl păstreze, dar Real Madrid stă la pândă. 



tarul francez Kylian Mbappe, al cărui contract cu clubul de fotbal Paris Saint-Germain se va încheia în iunie 2024, a asigurat că nu decis deocamdată unde îşi va continua cariera începând din sezonul viitor, informează AFP.

"Nu am luat o decizie, nu mi-am făcut alegerea. Dar avem un acord cu preşedintele, care înseamnă că toate părţile sunt protejate", a declarat Mbappe la finalul Supercupei Franţei, câştigată de PSG cu 2-0 în faţa formaţiei FC Toulouse, pe stadionul Parc des Princes, scrie Agerpres.

"Viitorul meu nu este o chestiune internă. Trebuie să ne gândim la echipă. Voi anunţa când decizia mea va fi luată", a asigurat căpitanul selecţionatei Franţei.

Acord cu Nasser al Khelaiffi care "protejează toate părţile"



"Prin acordul pe care l-am încheiat cu preşedintele în această vară (2023), indiferent de decizia mea, am reuşit să protejăm toate părţile, să păstrăm liniştea clubului pentru provocările care vor veni, acesta este cel mai important lucru", a explicat atacantul, care ar fi renunţat în vara trecută la o parte din primele sale colosale "de fidelitate".

Kylian Mbappe a mai fost la un pas de a se despărţi de PSG în 2022, când s-a aflat în negocieri avansate cu Real Madrid, dar a decis în final să rămână la clubul parizian.

"În 2022, nu am ştiut (unde voi juca) până în mai. Dar ştiu ce vreau să fac, de ce să tărăgănez lucrurile? Nu ar avea niciun sens", a mai spus fotbalistul francez, adăugând că cel mai important lucru îl reprezintă trofeele, iar PSG are "un grup hotărât şi tânăr, care vrea să câştige trofee".

Marţi, în cursul unei conferinţe de presă, antrenorul lui PSG, spaniolul Luis Enrique, a declarat că viitorul lui Mbappe pe Parc des Princes "nu depinde de el.

"Nu este un subiect care să depindă de mine, nu sunt persoana care ar trebui să răspundă la această întrebare", a precizat fostul selecţioner al Spaniei.

Conform presei spaniole, Real Madrid doreşte ca Mbappe să ia o decizie până la jumătatea lunii ianuarie în privinţa eventualului său transfer pe Santiago Bernabeu, din sezonul viitor.

Un alt club interesat de serviciile starului francez este FC Liverpool, conform presei sportive internaţionale.

Kylian Mbappe (25 de ani) a înscris miercuri seară cel de-al doilea gol al lui PSG şi a devenit cel mai bun marcator al clubului parizian pe stadionul Parc des Princes (111 goluri), depăşindu-l pe uruguayanul Edinson Cavani. Atacantul francez este golgheterul all-time al lui PSG, cu 234 de goluri în 283 de meciuri disputate în toate competiţiile.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel