Superliga Romaniei Konoplyanka a plecat de la CFR Cluj, dar abia acum începe scandalul. Fotbalistul acuză că i s-a plătit un singur salariu şi îl critică pe Andrea Mandorlini

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Yevhen Konoplyanka a reziliat contractul cu CFR Cluj, însă de abia acum încep disputele între cele două părţi. 



"Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Yevhen Konoplyanka au ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a contractului.

Îi mulțumim pe această cale și îi urăm mult succes în continuare!", au anunţat clujenii miercuri, 3 ianuarie, pe reţelele de socializare. 

La nici 24 de ore de la despărţire, fotbalistul ucrainean a lansat un atac la adresa clubului, dar şi la adresa antrenorului Andrea Mandorlini. 

"Din cele cinci salarii pe care ar fi trebuit să mi le achite, Cluj mi-a plătit unul singur. Încă nu s-a rezolvat situația mea. 

Nu am cerut o a doua șansă. I-am zis doar președintelui că, dacă acest antrenor, Mandorlini, continuă la echipă, eu nu mai am ce face acolo. Stilul său e numai 'dă și fugi!'. 

O prostie absolută (n.r. că s-a dat accidentat). Să vadă de câte ori am stat pe bancă când eram gata să joc. Dacă nu eram apt, n-aș mai fi fost inclus în lot. Când m-am dus la CFR, nu exista comunicare între președinte și antrenor privind jucătorii de care era nevoie și pe ce posturi. CFR joacă 5-3-2. Pur și simplu, nu e loc pentru mine acolo. Asta mi-a zis și antrenorul. L-am întrebat pe tehnician de ce am fost adus. Mi-a spus că sunt multe lucruri la club pe care nici el nu le-a înțeles", a declarat Konoplyanka, citat de GSP

"Uită-te la rezultate şi răspunsul va fi limpede"

"Nu vreau să vorbesc prea mult, nu vreau să pară că nu fac decât să caut scuze. Doar uită-te la rezultatele formației și răspunsul va fi limpede. Ce e greșit și cine e vinovatul. Fii capabil să admiți propriile greșeli și nu spune că unul se dă lovit, cât timp nu mi s-a permis să joc nici măcar un meci din primul minut", a încheiat fotbalistul. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel