Fotbal international Jurnalistul Fabrizio Romano a dat numele noului antrenor al lui Napoli. Rudi Garcia va fi concediat

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Napoli îl va concedia pe Rudi Garcia şi va aduce un nou antrenor, anunţă jurnalistul italian Fabrizio Romano. 



Este vorba despre Walter Mazzari, tehnician italian care a mai pregătit echipa între 2009 şi 2013. În CV-ul lui Mazzari mai figurează şi Watford şi Inter Milano. 

Antrenorul francez Rudi Garcia are orele numărate la echipa de fotbal SSC Napoli, anunţa mass-media italiană de luni, precizând că preşedintele campioanei en titre a Italiei, Aurelio de Laurentiis, a demarat deja negocierile cu alţi tehnicieni.

Gazzetta dello Sport scrie că eşecul suferit duminică pe teren propriu în faţa formaţiei Empoli (scor 0-1) a fost picătura care a umplut paharul şi făcut pe Aurelio de Laurentiis să ia decizia de a renunţa la serviciile lui Garcia, cel care l-a înlocuit în vară pe Luciano Spalletti, actualul selecţioner al Italiei.

Francezul plăteşte astfel pentru un debut de sezon dezamăgitor, marcat de trei înfrângeri şi trei rezultate de egalitate în 12 meciuri de campionat, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: antrenor fotbal napoli walter mazzari




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel