Superliga Romaniei Juri Cisotti, cel mai bun jucător al primei etape din Liga 1

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Juri Cisotti, de la Oţelul Galaţi, a fost desemnat cel mai bun jucător al primei etape din Liga 1 de către LPF. 



2 pase de gol, 12/13 driblinguri reușite și 84% pase precise pentru căpitanul Oțelului, care și-a condus coechipierii spre o primă victorie în acest sezon!

Oţelul Galaţi a învins pe FC Botoşani în deplasare, scor 3-2, în prima etapă. 

Oţelul Galaţi şi FC Botoşani s-au înfruntat în prima etapă a sezonului de Liga I, într-o reeditare a ultimei etape din playout.

Oţelul Galaţi a început mai bine meciul, reuşind să deschidă scorul încă din minutul 6, prin Alex Pop, după un contraatac rapid. Până la pauză, însă, FC Botoşani a reuşit să egaleze. În minutul 33, Friday Adams a înscris pentru gazde, iar la cabine s-a intrat cu scor egal, 1-1. 

După pauză, tot FC Botoşani a marcat, prin Sebastian Mailat, la capătul unei faze în care Iustin Popescu a respins slab o minge lungă aruncată spre atacul botoşănenilor. La doar câteva zeci de secunde după gol, FC Botoşani putea duce scorul la 3-1, dar mingea s-a scurs pe lângă poarta lui Iustin Popescu. 

Zivulic a reuşit egalarea în minutul 65, după o lovitură de colţ executată de Juri Cisotti. Este primul gol reuşit de Zivulic din sezonul 2014-2015 încoace. Acelaşi Zivulic a marcat şi în minutul 66, din centrarea aceluiaşi Juri Cisotti. Fază trasă la indigo! 

În minutul 84, Bogdan Andone a fost eliminat pentru o ieşire nervoasă la adresa arbitrilor. Nu este primul astfel de incident cu Bogdan Andone actor principal. La meciul cu Dinamo, din playout-ul sezonului trecut, a fost eliminat după proteste vehemente şi a primit 2 etape de suspendare. 

Mijlocaşul Cristian Chira şi-a făcut debutul în Liga 1, fiind introdus în minutul 90+6 în locul lui Maciel. 

Debut perfect pentru echipa lui Dorinel Munteanu, care ia primele trei puncte ale sezonului! 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel