Fotbal international Jurgen Klopp l-a accidentat pe Tsimikas, fundaşul lui Liverpool

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, l-a accidentat pe Konstantinos Tsimikas, fundaşul cormoranilor, în timpul meciului Liverpool - Arsenal. Fundaşul a ajuns apoi la spital. 



La o fază în care Tsimikas urmărea o mingea la marginea terenului, Bukayo Saka l-a împins pe fundaş spre margine. Acolo, însă, Tsimikas s-a lovit de Jurgen Klopp, antrenorul său, şi s-a accidentat la claviculă. După ce a fost înlocuit de Joe Gomez, Tsimikas a fost urcat în ambulanţă şi dus la spital pentru investigaţii. 

Liverpool a remizat, scor 1-1, cu Arsenal, în Premier League. Tunarii au deschis rapid scorul, în minutul 4, prin Gabriel. În minutul 29, Mohammed Salah a egalat pentru Liverpool şi a stabilit şi scorul final. 

Tottenham a urcat în top 4 

Tottenham Hotspur a urcat pe locul 4 în Premier League după victoria de sâmbătă, 2-1 acasă cu Everton, într-un meci din etapa a 18-a.

Tottenham a condus mult timp cu 2-0, după golurile lui Richarlison (9) şi Son Heung-min (18). Andre Gomes a înscris în minutul 82 pentru Everton, care în final a avut de mai multe ori şansa egalării.

Tottenham, cu 36 de puncte, este la trei puncte de echipele de pe primele două locuri, Arsenal Londra şi Aston Villa, "tunarii" având un meci mai puţin disputat. Liverpool, care se află pe locul 3, va primi sâmbătă vizita lui Arsenal în derby-ul etapei.

Manchester City, acum pe locul 5, cu 34 de puncte, nu va evolua în acest weekend după ce a câştigat vineri Cupa Mondială a Cluburilor, învingând în finală echipa braziliană Fluminense (4-0) în Arabia Saudită, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international





pixel