UEFA Euro 2024 Jude Bellingham, sancționat de UEFA, dar disponibil pentru meciul cu Elveția

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Uniunea Europeană de Fotbal a decis să îl sancționeze pe fotbalistul englez doar cu o suspendare care nu se va impune imediat, alături de o amendă în valoare de 30.000 de euro.



Bellingham, „iertat” de UEFA

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a anunțat, la începutul săptămânii, deschiderea unei anchete disciplinare care îl vizează pe internaționalul englez Jude Bellingham, autorul golului egalării în partida cu Slovacia, pe care l-a celebrat într-o manieră nepotrivită.

Cu toate că jucătorul englez Jude Bellingham a fost sancționat, în cele din urmă, de UEFA după gesturile obscene realizate în meciul din optimile de finală dintre Anglia și Slovacia (2-1), dar el va putea juca în sferturile Campionatului European de Fotbal din Germania.

Starul Angliei a primit suspendare pentru un meci, dar este în perioada de probă, ceea ce înseamnă că sancțiunea se va aplica doar dacă el va mai produce un incident asemănător.

Momentul în care starul englez sărbătorește golul împotriva slovacilor

Jude Bellinghams gesture to the Slovakian bench after he scored ???????????????????????????????????????? pic.twitter.com/qwlUSa7Ocs

— Football Fights (@footbalIfights) June 30, 2024

Echipa națională a Angliei va juca împotriva selecționatei Elveției pentru un loc în semifinale, dar decizia UEFA care îl privește pe jucătorul în vârstă de 21 de ani susține că „nu se va aplica imediat și este supusă unei perioade de probă” de un an.

De asemenea, mijlocașul lui Real Madrid va trebui să plătească o amendă de 30.000 de euro (32.500 de dolari), mai scrie presa internațională.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel