Fotbal international Jude Bellingham încalcă o regulă din La Liga la fiecare meci jucat pentru Real Madrid

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Englezul Jude Bellingham scrie istorie la Real Madrid în acest sezon, însă acesta încalcă o regulă impusă de La Liga la fiecare meci jucat pentru "albi". 



Jude Bellingham încalcă o regulă din La Liga la fiecare meci pentru Real Madrid, şi se pare că englezul nu vrea să se oprească. Jucătorul de 20 de ani, care a devenit un lider în vestiarul lui Real Madrid şi care este şi golgheterul campionatului spaniol cu 13 goluri, s-a transferat la Real Madrid în vară, de la Dortmund, pentru 113 milioane de lire sterline. 

Bellingham joacă cu găuri în şosete, o alegere extrem de populară printre fotbalişti, însă interzisă în La Liga. 

Cu toate astea, Bellingham nu pare deranjat că încalcă regulile, şi nici Real Madrid nu face nimic să îl oprească, scrie Daily Mail. În plus, şi Brahim Diaz, colegul lui Bellingham, a început să facă acelaşi lucru. 

Motive medicale pentru o alegere care pare doar vestimentară 

 

Mulţi au spus că tăierea şosetelor este doar o alegere vestimentară, însă se pare că aceasta ar fi una medicală, de fapt. Fotbaliştii îşi găuresc şosetele înalte în zona gambelor pentru a le face mai largi. Astfel, este îmbunătăţită circulaţia sanguină. Şosetele mai strânse pot duce la crampe musculare, arată studii medicale. 

Astfel, oficialii din La Liga se fac că nu văd încălcarea acestei reguli de către jucători, însă asta nu poate decât să ne facă să ne întrebăm de ce mai există regula. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel