Superliga Romaniei Jucătorul pe care FCSB nu se poate baza la derby-ul cu CFR Cluj: „A zis că e frânt”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB va întâlni CFR Cluj, în etapa a IX-a a Superligii, meci programat duminică seară, începând cu ora 21:00.



FCSB revine în Superliga cu un derby, urmând să facă deplasarea la Cluj în a IX-a etapă, meci programat duminică, 15 septembrie. La câteva zile înainte de meciul cu ardelenii, Mihai Stoica a anunțat că există posibilitatea ca numărul de jucători indisponibili să crească.

Ngezana, indisponibil pentru duelul cu CFR Cluj?

Se pare că Siyabonga Ngezana a avut o întârziere la revenirea în țară, după pauza competițională, spunând că este „frânt”, astfel că există o mare șansă ca el să nu evolueze în meciul de duminică seară.

Sud-africanul a fost integralist cu South Sudan (3-2) și Uganda (2-2) în faza preliminară a Cupei Națiunilor Africii, iar la revenirea în țară a fost nevoit să schimbe patru zboruri.

„Ngezana a ajuns azi dimineață (n.r. vineri dimineață), flight delay (n.r. întârzierea zborului), a zis că e atât de obosit încât nu știe dacă poate juca. Am zis ok, te odihnești bine și vedem sâmbătă dacă ești apt duminică. A zis că e frânt. Nu știu cât îl afectează pe el ce au scris ziarele acolo. Rute doar acum la întoarcere, patru decolări, patru aterizări.

Dacă un jucător spune că nu e sută la sută, nu se simte bine, cum ar putea să nu-i aparțină lui decizia? Orice jucător care spune că nu se simte bine, nu joacă, unde s-a mai pomenit să forțezi un jucător să joace?

Bine că a venit întreg, aia e important. El până acum n-a avut accidentări și sper să nu aibă deloc”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Dacă Ngezana nu va evolua duminică, el ar fi al patrulea jucător de la FCSB care lipsește în derby-ul de la Cluj, după David Kiki (30 de ani), Malcom Edjouma (27 de ani) și Mihai Lixandru (23 de ani). Ardelenii primesc vizita elevilor lui Charalambous duminică, începând cu ora 21:00.

MM Stoica a explicat care este starea jucătorilor înainte de meci, spunând că David Kiki a suferit o accidentare la echipa națională, în timp ce Mihai Lixandru se pregătește separat de echipă, după accidentarea suferită în partida cu UTA Arad, scor 2-0. În ceea ce privește starea de sănătate a lui Malcom Edjouma, lucrurile nu sunt clare încă.

„Kiki s-a accidentat la echipa națională. Lixandru se pregătește separat, a făcut entorsă la meciul cu UTA, trebuia să fie la echipa națională a doua zi.

(n.r. Nu poate juca cu CFR Cluj?) Nu cred că poate. E un semn de întrebare la Malcom (n.r. Edjouma). El zice că e bine, dar doctorul zice altceva. știi cum e, sunt fobaliști care se simt foarte bine, nu prea le place să fie accidentați.

Dar ei în momentul în care se simt bine și cred că pot face orice mișcare nu realizează că de fapt alea sunt mișcările controlate pe care le faci pentru că ăsta e protoculul.

Leziunea fibrilară are un protocol clar. În funcție de cât de mare e leziunea trebuie să fie și pauza. Pauza nu e totală, dar nu te poți antrena normal cu echipa. Nu te poți antrena, nu poți să joci”, a declarat managerul general al celor de la FCSB.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel