Fotbal Jucătorul de la FC U Craiova care va fi curând la nivelul lui Mitriță. Mititelu: „Este un Mitriță, dar un Mitriță turbo”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Finanțatorul oltenilor din al doilea eșalon de fotbal a anunțat care este jucătorul celor de la FC U Craiova care va atinge curând nivelul lui Alexandru Mitriță.



Adrian Mititelu: „Cui nu-i place de Mitriță? E super fotbalist”

FC U Craiova a învins Unirea Ungheni, scor 2-0, pe teren propriu, în a șasea etapă din liga secundă de fotbal. Golurile meciului au fost marcate de Claudiu Bălan (9') și Nestorly Lumbu (71').

După partidă, patronul Adrian Mititelu a ținut să îl compare pe mijlocașul ofensiv Moses Abbey (22 de ani) cu Alexandru Mitriță, jucătorul „adversarei” Universitatea Craiova.

Moses Abbey, jucătorul din Ghana care joacă pentru FC U în acest sezon, a fost transferat încă din vara anului trecut, însă în stagiunea precedentă nu a evoluat pentru olteni din cauza unor probleme legate de viză.

Astfel, Abbey va deveni noul Alexandru Mitriță, potrivit lui Adrian Mititelu, care a declarat că abia așteaptă să revină în primul eșalon de fotbal, pentru a se duela din nou cu echipa Universității.

„Ați văzut, îl avem și noi pe Abbey. Abbey este un Mitriță, dar un Mitriță turbo. Are 22 de ani. Într-un an, doi va fi la nivelul lui Mitriță. Maxim doi ani!

Cui nu-i place de Mitriță? E super fotbalist. Fără Mitriță, CS U ar fi o altă echipă, cum și echipa asta a noastră e alta fără Bauza și Bahassa. Când lipsesc doi jucători, se schimbă și jocul, dar cred că avem câțiva jucători care pot fi soluții pentru viitor. Sper să ajungem la anul în Liga 1 cu 4-5 jucători noi care să încânte fotbalul din România.

De abia aștept anul viitor! Când mă gândesc la Liga 1, mă gândesc la meciul cu ei (n.r - cu Universitatea Craiova). Până anul viitor trebuie să facem o echipă puternică pentru a le putea face față. Ei acum sunt foarte puternici. Mitriță e în formă, Cicâldău s-a întors...”, a spus Adrian Mititelu, după meciul FC U Craiova - Unirea Ungheni 2-0.

După șase etape disputate în liga secundă, FC U Craiova se află pe locul 4, cu 11 puncte, la o distanță de patru puncte față de liderul clasamentului, FK Csikszereda, care are un meci mai puțin.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel