Superliga Romaniei Jucătorii de la Sepsi Sf. Gheorghe nu mai au voie cu telefoanele la stadion. Bernd Storck aduce reguli noi la echipă

Data publicării:
Facebook Sepsi OSK
Facebook Sepsi OSK

Antrenorul german Bernd Storck vine cu reguli noi la Sepsi Sf. Gheorghe. 



”Jucătorii s-au mirat când a vorbit domnul Storck cu ei și le-a spus că se schimbă radical lucrurile. Și antrenamentele... În fiecare dimineață, trebuie să vină jucătorii și să mănânce împreună, deci e vorba despre prânz și cină, nu va mai fi ca până acum.

Ca să nu se mai ducă unul într-o parte, altul în altă parte. Vor sta la aceeași masă, fără telefoane, fără nimic. Nu vor mai avea cu telefoanele pe parcursul zilei. Când ajung la stadion, telefonul trebuie să rămână în mașină până se urcă iar și pleacă acasă”, a spus Laszlo Dioszegi, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Digi Sport Special.

Totul după ce Dioszegi a spus că Liviu Ciobotariu a fost prea permisiv cu jucătorii. 

”O să spun lucrurilor pe nume. Domnul Ciobotariu este un antrenor de valoare. Sunt convins că la orice echipă va merge, dar nu din România, și nu exagerez deloc, va avea rezultate mult mai bune.

A fost mult prea permisiv și asta i-a fost fatal la Sfântu Gheorghe. În vestiar au fost probleme între jucători, dar nu vom mai tolera astfel de ieșiri de acum înainte”, a mai declarat patronul echipei. 

În vârstă de 60 de ani, Bernd Storck a semnat un contract până la finalul sezonului 2023-2024, cu opţiune de prelungire.

Storck a condus naţionala Ungariei timp de doi ani (2015-2017), iar apoi a pregătit echipe de club din Belgia (Mouscron, Cercle Bruges, KFC Genk, KAS Eupen şi KV Kortrijk) şi Slovacia (Dunajska Streda). De asemenea, a fost selecţioner al naţionalei Kazahstanului, în perioada 2008-2010, precum şi secund la echipe precum VfB Stuttgart, Hertha Berlin, VfL Wolfsburg, Partizan Belgrad sau Borussia Dortmund.

Storck îl înlocuieşte pe Liviu Ciobotariu, care s-a despărţit miercuri de clubul covăsnean din cauza rezultatelor slabe.

Bernd Storck va debuta a Sepsi OSK în etapa a 18-a, pe teren propriu, cu Dinamo Bucureşti, luni 4 decembrie, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel