Echipa nationala Jucătorii de la FCSB fac toată echipa națională? Gigi Becali: „Niță al meu, Stanciu al meu, Man al meu...”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul echipei FCSB a declarat că n-ar fi putut să nu susțină echipa națională a României, în condițiile în care mulți dintre actualii „tricolori” joacă la echipa campioană sau au făcut parte, la un moment dat, din aceasta.



Gigi Becali: „Cum să nu țin cu echipa națională dacă ăștia erau ai mei?”

„Am zis că nu mă uit ca să-l determin pe Edi Iordănescu să îl bage pe unul de-ai mei. Dar mă uitam: Niță al meu, Stanciu al meu, Man al meu, Ianis, până la urmă, e al lui Gică, nașul meu. 

Cum să nu țin cu echipa națională dacă ăștia erau ai mei? Eu pe Stanciu și Man am luat 20 de milioane de euro. 20 în cap. Pe Stanciu am luat 8+1 și pe Man am luat 11 milioane. N-au luat cluburile toată viața lor.

Eu am luat numai pe doi. Toți jucătorii mei sunt acolo. Cei mai buni sunt ai mei, Stanciu și Man. Eu nu îl știam pe Drăguș. Pentru mine a fost o surpriză. Am rămas uimit de ce a jucat Drăguș. Costă acum 15 milioane de euro.”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

CITEȘTE ȘI Cuvinte mari din partea celui mai selecționat „tricolor” din istorie. „Eu m-am simțit mândru”

Se mișcă transferurile la FCSB

Marius Ștefănescu este cea mai recentă achiziție a patronului celor de la FCSB. După ce a fost anunțat transferul lui Florinel Coman de la echipa campioană a sezonului 2023/2024, Gigi Becali a explicat că Ștefănescu va fi fotbalistul formației roș-albastre care îl va înlocui.

„L-am luat pe Ștefănescu, care nu e mai talentat, dar e mai eficient decât Coman. Ștefănescu ne va califica în Champions League.

Spuneau unii: 'Domne, cu cine concurează?!' Nu concurează, mă, cu nimeni! Ștefănescu va fi titular de drept, nu va concura cu nimeni. (n.r. – O să ajungă și la echipa națională de la FCSB) Păi îl ia imediat acum.

I-am pus 10.000.000 de euro. O să plătească clauza. 10.000.000 i-am pus clauza de reziliere. După un an de zile o să o plătească și pentru ăsta”, a declarat Gigi Becali.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel