Fotbal Juan Bauza pleacă oficial de la FC U Craiova. Adrian Mititelu confirmă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Finanțatorul oltenilor a confirmat ultimele informații privind transferul jucătorului dorit de cluburile de fotbal CFR Cluj și FCSB.



Patronul clubului FC U Craiova, Adrian Mititelu, a confirmat transferul jucătorului Juan Bauza. Fotbalistul care a fost dorit atât de FCSB, cât și de CFR Cluj va pleca în Emiratele Arabe Unite sezonul viitor.

„Da, este adevărat! Pepe va juca în Emirate anul acesta! FC U și a dat acordul de principiu. Vineri finalizăm actele. Este o înțelegere pentru un împrumut cu opțiune de transfer definitiv”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit ProSport.

De la CFR Cluj și FCSB, Bauza se duce direct în Orientul Mijlociu

Clubul de fotbal CFR Cluj a fost la doar un pas să îi coopeteze pe William Baeten și Juan Bauza, dar negocierile nu s-au finalizat cu un transfer, în cele din urmă. Cei doi jucători au fost sfătuiți să plece de la FC U Craiova de către Giovanni Costantino, fostul antrenor al oltenilor.

Acesta a declarat, într-un interviu pentru DC Sport, că le-a transmis celor doi fotbaliști să plece de la FC U Craiova încă de când a ajuns în Bănie. 

„Având în vedere calitatea lor, trebuie să stea în prima divizie. În a doua ligă, riscă să joace la un nivel prea scăzut pentru ei. Sunt jucători prea buni, și își pot pierde motivația. Cred că trebuie să facă un pas în față în carieră. 

Willy Baeten este un jucător pe care îl văd foarte bun la mijloc. Are un stâng foarte bun. Cred că ar fi un transfer foarte bun pentru orice echipă. 

Bauza e un jucător diferit. E foarte tehnic. Dacă îl pui în centrul jocului, poate fi foarte folositor. 

Când i-am cunoscut, le-am spus amândurora că FC U trebuie să fie doar un pas în cariera lor. Trebuie să joace bine, și să facă pasul mai departe. Pentru că au potențialul și calitatea să facă exact asta”, a declarat Costantino pentru DC Sport. 

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel