Fotbal international Jose Mourinho le dă fiori fanilor Romei. "Nu ştiu dacă voi continua..."

Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Jose Mourinho, antrenorul care a dus AS Roma în două finale de cupe europene consecutive, anunţă că ar putea pleca din capitala Italiei. 



 Antrenorul portughez Jose Mourinho menţine incertitudinea în legătură cu viitorul său la echipa italiană de fotbal AS Roma, de care este legat prim contract până la finalul acestui sezon, informează mass-media din peninsulă

Într-un interviu acordat postului de televiziune RAI 1, Mourinho a fost întrebat dacă a purtat vreo discuţie despre contractul său cu familia Friedkin, care deţine clubul din capitala Italiei.

"Nu ştiu dacă voi continua la AS Roma, Am discutat cu proprietarii, însă nu despre prelungirea contractului. Ultima oară am discutat cu Dan (Friedkin, preşedintele clubului - n.red.) la telefon 10 minute, după meciul cu Lazio", a răspuns The Special One.

În sezonul 2021-2022, Jose Mourinho a condus-o pe AS Roma la câştigarea primului trofeu continental din istoria echipei italiene, Europa Conference League, iar în sezonul trecut a disputat finala Europa League, pierdută la penalty-uri în faţa spaniolilor de la Sevilla FC.

"În istoria Romei, este pentru prima dată când clubul dispută două finale europene consecutive. Imaginaţi-vă cât de greu a fost. Dar te uiţi la cei care au reuşit să dispute trei la rând, vezi câteva echipe legendare. Aşa că spun: hai sa încercăm!", a adăugat portughezul, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: as roma demisie fotbal jose mourinho




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel