Fotbal international Jose Mourinho, achiziție de 25 de milioane de euro la Fenerbahce

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul portughez își construiește un lot puternic pentru noul sezon din prima ligă de fotbal turcă.



En-Nesyri ajunge sub comanda lui Mourinho

Cluburile de fotbal Sevilla FC şi Fenerbahce Istanbul au ajuns la un acord pentru transferul atacantului marocan Youssef En-Nesyri la echipa turcă, pentru puțin mai mult de 25 de milioane de euro, inclusiv bonusuri, au declarat sursa implicate în această operațiune.

En-Nesyri, în vârstă de 27 de ani, legat prin contract de Sevilla până în iunie 2025, a fost reticent să semneze cu Fenerbahce, formație antrenată din această vară de celebrul antrenor portughez Jose Mourinho, dar a acceptat în cele din urmă să semneze un contract pe patru ani cu gruparea de pe malul Bosforului, unde va încasa patru milioane de euro pe sezon.

Internaționalul marocan, născut la Fes şi format la academia clubului Malaga încă de când era cadet, a sosit în ianuarie 2020 de la Leganes la Sevilla, care a plătit 20 de milioane de euro în schimbul atacantului nord-african.

De atunci, En-Nesyri a devenit unul dintre golgheterii istorici ai clubului andaluz, marcând 73 de goluri în 196 de meciuri, scrie Agerpres.

Jucătorul marocan devine, astfel, cel mai scump transfer din istoria clubului de fotbal turc, depășind cu mult cele 15 milioane de euro plătite la Marseille pentru Cengiz Under, în anul 2023.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel