Superliga Romaniei Joacă Ştefan Bodişteanu contra Oţelului în prima etapă? Bogdan Andone a intervenit peste reporter la conferinţa de presă

Data publicării:
Captură FRF TV
Captură FRF TV

Ştefan Bodişteanu a semnat un contract pe 3 ani cu FC Botoşani, după ce anul trecut a evoluat sub formă de împrumut la Oţelul Galaţi. 



La conferinţa de presă organizată de botoşăneni înainte de meciul cu Oţelul Galaţi din prima etapă, un reporter i-a urat bun venit la FC Botoşani şi l-a întrebat ce părere are despre faptul că va debuta la FC Botoşani chiar împotriva fostei sale echipe. 

În acel moment, Bogdan Andone a intervenit. 

"Stai să vedem. Ce debut? De unde ştiţi că debutează?", a intervenit Bogdan Andone. 

"Le mulţumesc tuturor pentru şansa de a juca la această echipă. Sunt concentrat 100% să avem un început şi un parcurs cât mai bun şi mai constant. Vreau să fac totul pentru a îndeplini obiectivele clubului. E o echipă care are multe de spus, o echipă foarte bună în care cred că mă pot încadra cât mai bine. 

Cu siguranţă, Oţelul este o echipă foarte puternică din punct de vedere fizic, agresivă, dar trebuie să ne ridicăm la înălţimea acestui joc. Jucăm acasă şi trebuie să scoatem maximum din acest meci", a spus şi Ştefan Bodişteanu. 

În vârstă de 21 de ani, Bodişteanu a semnat cu roş-alb-albaştrii un contract valabil pe o perioadă de trei ani de zile.

Născut la Chişinău, pe data de 01.02.2003, Bodişteanu a evoluat în peste 37 de meciuri pentru toate naţionalele de juniori ale României, marcând de şase ori.

Format la Academia Hagi, noua achiziţie a echipei FC Botoşani poate acoperi mai multe posturi în linia de mijloc a terenului, evoluând atât ca mijlocaş stânga, cât şi ca mijlocaş ofensiv.

În sezonul trecut, Ştefan Bodişteanu a evoluat sub formă de împrumut la Oţelul Galaţi. Anterior, el a mai jucat la Academia Hagi, Viitorul Constanţa, Farul Constanţa şi CSA Steaua.

În această vară, FC Botoşani i-a mai transferat pe portarul Eduard Pap (Oţelul Galaţi) şi pe mijlocaşul argentinian Gaston Manuel Chapi Romano (OS Belenenses). De asemenea, fundaşul central Daniel Celea şi fundaşul dreapta Romario Benzar şi-au prelungit contractele.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel