UEFA Euro 2024 Joacă sau nu Lewandowski în meciul contra Austriei? Ultimele detalii despre forma fizică a fotbalistului polonez

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorul în vârstă de 35 de ani a suferit o accidentare musculară în timpul ultimului meci de verificare al Poloniei cu selecționata Turciei.



Lewandowski are șanse să joace împotriva Austriei

Echipa de fotbal a Poloniei, învinsă de Olanda (2-1) în meciul său de debut la EURO 2024, speră în revenirea vedetei sale, Robert Lewandowski, în meciul cu Austria.

Vineri, polonezii vor întâlni austriecii, înainte de partida programată cu echipa Franței, de marțea viitoare.

„Recuperarea lui Robert Lewandowski merge în direcția bună pentru meciul cu Austria”, a spus selecționerul polonez Michal Probierz, după înfrângerea cu Olanda. „Vom fi mai puternici”, a adăugat acesta.

Atacantul Robert Lewandowski (FC Barcelona) a suferit o accidentare musculară la ultimul meci de verificare al naționalei de fotbal a Poloniei, cu Turcia (2-1), dar va juca, cel mai probabil, în al doilea meci de la EURO 2024, cu Austria, conform selecționerul Michal Probierz.

Cel mai bun marcator al echipei Poloniei, cu 82 de goluri în 151 de meciuri, a ratat meciul cu Olanda din cauza unei întinderi musculare. Căpitanul și cel mai bun marcator al naționalei poloneze a ieșit din joc în minutul 32 al partidei amicale, după ce a acuzat dureri la genunchiul drept.

„Estimarea noastră este că el va fi apt de joc la meciul cu Austria, de vineri, 21 iunie, pe Stadionul Olimpic din Berlin”, a spus selecționerul, într-o conferință de presă.

„Este doar o accidentare ușoară și sperăm că nu vor exista probleme”, a mai declarat selecționerul polonez Probierz, referindu-se la jucătorul echipei spaniole.

Polonia face parte din Grupa D la EURO 2024, alături de Olanda, Austria și Franța, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel