Fotbal international Jim Ratcliffe, noul investitor al celor de la Manchester United, cere răbdare din partea suporterilor

Data publicării:
Fotografie de la Mylo Kaye, Pexels
Fotografie de la Mylo Kaye, Pexels

Sir Jim Ratcliffe a preluat 25% din pachetul de acţiuni al lui Manchester United, însă se va ocupa de partea sportivă la club. Acum, acesta le cere răbdare suporterilor. 



United nu a mai câştigat titlul de 10 ani şi, cu toate că există speranţe că Jim Ratcliffe poate readuce mentalitatea câştigătoare la club, omul de afaceri de 71 de ani spune că nu există soluţii rapide. 

"Cred că putem aduce succesul sportiv la United pentru a dubla succesul comercial de care se bucură acest club. Dar vom avea nevoie de timp şi de răbdare, împreună cu rigoare şi cel mai înalt nivel de profesionalism. Fanii sunt ambiţioşi, vor lucruri mari de la United, şi asta ne dorim şi noi. Nu există garanţii în sport, iar schimbările durează. Dar suntem aici pe termen lung", a declarat Ratcliffe, citat de Reuters. 

United este pe locul 8 în Premier League. 

"Există senzaţia că o preluare completă a pachetului de acţiuni ar fi fost de preferat. De asta suntem îngrijoraţi", a declarat Duncan Drasdo, CEO-ul Trustului Suporterilor lui Manchester United. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international





pixel