Turnee WTA Jaqueline Cristian se califică la Bad Homburg. Sorana Cîrstea, pe tabloul principal la Eastbourne

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cristian o va întâlni pe Emma Navarro, în timp ce Sorana Cîrstea va juca împotriva unei jucătoare venite din calificări.



Cristian o întâlnește din nou pe Navarro

Tenismena Jaqueline Cristian a reușit să acceadă pe tabloul principal de simplu al turneului WTA 500 pe iarbă de la Bad Homburg (Germania), dotat cu premii totale de 802.237 de euro, după ce a dispus de germanca Julia Stusek, cu 6-3, 6-4, sâmbătă, în turul de calificare.

Jaqueline Cristian (26 ani, 65 WTA) s-a impus după o oră și 19 minute.

Românca a reușit opt ași, în timp ce Stusek (15 ani, 913 WTA) a comis opt duble greșeli.

Jaqueline Cristian și-a asigurat un cec de 8.825 de euro și 26 de puncte WTA, iar în primul tur o va înfrunta pe americanca Emma Navarro, a treia favorită.

Cele două tensimene s-au mai întâlnit doar o dată în circuit, tot anul acesta, românca impunându-se în setul decisiv. Victoria lui Jaqueline avea să se întâmple în cadrul turneului de la Charleston, unde a ajuns până în faza sferturilor de finală.

Cîrstea poate juca iar împotriva lui Madison Keys

Și Sorana Cîrstea va evolua pe suprafața de iarbă, ea intrând direct pe tabloul principal de simplu al turneului WTA 500 Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 922.573 de dolari. Aceasta va înfrunta în primul tur o adversară venită din calificări. În cazul unei victorii, românca va juca în optimi contra americancei Madison Keys, a patra favorită.

Pe de altă parte, Ana Bogdan a fost învinsă de britanica Ella McDonald cu 6-4, 4-6, 6-2, sâmbătă, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal al aceluiași turneu.

Ana Bogdan (31 ani, 50 WTA), la primul său meci pe iarbă din acest an, s-a înclinat după aproape două ore de joc (1 h 50 min) în faţa unei jucătoare de 18 ani, care ocupă locul 783 în lume. Românca s-a ales cu un cec de 3.380 de dolari și un punct WTA, potrivit Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel