Turnee WTA Jaqueline Cristian, învinsă în optimile de finală de la Guangzhou

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jaqueline Cristian a fost învinsă pentru prima dată de italianca Lucia Bronzetti, primele patru întâlniri dintre cele două încheindu-se cu succes pentru româncă.



Jaqueline Cristian pierde primul meci din carieră în fața italiencei Lucia Bronzetti

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian (74 WTA) a fost învinsă de jucătoarea italiană Lucia Bronzetti (84 WTA), scor 7-6(5), 6-4, în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Guangzhou (China), dotat cu premii totale de 267.082 de dolari.

Cristian a avut multiple mingi de set în prima manșă, dar adversara sa a reușit să salveze fiecare șansă a româncei, aducând primul set în tiebreak, câștigat în cele din urmă de aceasta.

Cel de-al doilea set a fost la fel de disputat, dar tenismena din România nu a putut duce ultimul schimb de mingi de la 4-5, ducând mingea în afara terenului, când adversara sa avea deja două mingi pentru a încheia partida.

În ciuda faptului că românca a înregistrat șase ași în meci, spre deosebire de Bronzetti, care nu a bifat niciun as, nu a putut obține încă un rezultat pozitiv la Guangzhou, fiind eliminată în două ore și 12 minute de joc. Șase duble greșeli a mai înregistrat Jaqueline, spre deosebire de cele cinci ale adversarei.

Românca s-a calificat luni în optimi după ce a învins-o pe elvețianca Viktorija Golubic cu 6-4, 2-6, 6-1, în timp ce italianca a trecut marți de favorita nr. 4, armeanca Elina Avanesyan (45 WTA), în două seturi, scor 6-1, 6-4.

Duelul de miercuri dimineață a consemnat a cincea confruntare dintre Cristian și Bronzetti, românca având 4-0 la general, până la înfrângerea din competiția asiatică.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA





pixel