Grand Slam Jaqueline Cristian, eliminată în primul tur la US Open

Data publicării:
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Jaqueline Cristian a pierdut deja la ultimul turneu de Grand Slam al anului. 



Jucătoarea română de tenis Jaqueline Crstian (69 WTA) a fost eliminată luni seara în prima rundă a turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după ce a cedat în două seturi, 6-2, 6-4, în faţa rusoaicei Daria Kasatkina (13 WTA, favorită nr. 12).

Kasatkina s-a impus în mai puţin de o oră şi 20 de minute de joc, ea reuşind 2 aşi şi făcând trei duble greşeli, românca având un as şi comiţând şase duble greşeli.

Rusoaica va juca în runda următoare cu învingătoarea din partida care le opune pe Peyton Stears (SUA, 47 WTA) şi Lesia Ţurenko (Ucraina, 85 WTA).

Kasatkina (27 ani) a obţinut astfel a treia victorie în confruntările directe cu Cristian (26 ani). În 2022, Jaqueline a abandonat în turul secund la Doha, după ce câştigase primul set cu 6-2 şi scorul era 2-2 în actul secund, iar anul acesta, în sferturi la Charleston, Kasatkina s-a impus cu 6-7 (4/7), 6-2, 6-3.

Jaqueline Cristian nu a participat la ediţia de anul trecut a turneului newyorkez, fiind accidentată.

În altă ordine de idei, Ana Bogdan (31 ani, 103 WTA) o va întâlni în primul tur pe olandeza Arantxa Rus (33 ani, 95 WTA), pe care a învins-o în toate cele patru dueluri anterioare. Cel mai recent a avut loc anul acesta, la Cluj-Napoca, în sferturi, scor 3-6, 7-6 (8/6), 7-6 (7/5).

Ana Bogdan a pierdut în primul tur la New York la ediţia de anul trecut, ea nereuşind să treacă de turul al doilea la Flushing Meadows până acum, scrie Agerpres..

Rezultate de luni:
Wang Yafan (China) - Maria Sakkari (Grecia/N.9) 6-2, 0-0 (abandon Sakkari)
Daria Kasatkina (Rusia/N.12) - Jaqueline Cristian (România) 6-2, 6-4
Erika Andreeva (Rusia) - Yue Yuan (China) 6-3, 7-6 (9/7)
Donna Vekic (Croaţia/N.24) - Kimberly Birrell (Australia) 6-4, 6-4.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Grand Slam




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel