Fotbal international Jadon Sancho a scăpat de Manchester United. Borussia Dortmund l-a readus şi i-a dat tricoul cu numărul 10

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Borussia Dortmund l-a readus pe Jadon Sancho de la Manchester United. 



Extrema engleză Jadon Sancho, aflată în conflict cu Manchester United, a fost împrumutată până la sfârşitul sezonului la Borussia Dortmund, a confirmat joi clubul german, de care fotbalistul s-a despărţit în urmă cu doi ani şi jumătate, când cota sa era foarte ridicată, informează AFP.

"Diavolii roşii" scapă de un indezirabil, exclus de patru luni din lotul primei echipe, în timp ce Dortmund recuperează cu bani puţini un fotbalist pe care l-a vândut cu 85 de milioane de euro în vara lui 2021, iar jucătorul speră să-şi relanseze cariera cu gândul la EURO 2024.

Sancho, care 23 ani, a intrat în conflict cu antrenorul lui United, Erik ten Hag, la începutul lui septembrie, când nu a fost inclus în lot pentru un meci cu Arsenal.

Chiar înainte de această situaţie, Sancho era destul de puţin folosit de Ten Hag, cum s-a întâmplat şi cu predecesorul acestuia, Ole Gunnar Solskjaer, cei doi tehnicieni nefiind convinşi de aportul fotbalistului (12 goluri în 82 de meciuri).

La Dortmund, Sancho a disputat 137 jocuri şi a marcat 50 de goluri în patru sezoane.

Borussia este doar pe locul 5 în Bundesliga, dar s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în timp ce United a încheiat pe ultimul loc grupa sa în această competiţie, scrie Agerpres.

"Abia aştept să îmi văd colegii, să joc fotbal cu zâmbetul pe buze, să dau pase de gol, goluri, şi să o ajut pe BVB", a declarat Sancho. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel