Superliga Romaniei Ivaylo Petev nu pleacă de la Craiova, nici după eşecul cu FCSB. Mihai Rotaru cere răbdare cu antrenorul bulgar. "A venit într-un campionat nou"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

FCSB a câştigat meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-0, dar Mihai Rotaru anunţă că antrenorul Ivaylo Petev nu are postul în pericol. 



Darius Olaru, Florinel Coman şi David Miculescu au semnat reuşitele liderului din Liga 1 pe Ion Oblemenco. Mihai Rotaru acuză că penalty-ul primit de FCSB nu a fost unul corect şi compară situaţia cu meciurile din Premier League. 

”Ne așteptam la mai mult, suntem frustrați, eu consider că nu au fost mai buni decat noi. A fost un penalty, erau contre, nu cunosc un caz la fel, mă uit la fotbal european, mă uit la Premier League, nu am văzut un penalty la fel. Consider că trebuie să comparăm mere cu mere.

Am avut un galben corect la Badelj, am avut aceeași situație la Cîmpanu, nu s-a dat. Au fost faulturi repetate ale celor de la FCSB, nu s-au dat. Nu s-a judecat cu aceeași unitate de măsură. Nu ne ascundem în spatele arbitrajului. Am fost mai buni în prima repriză, am jucat cu atitudine, cu răutate. Asta ne-am dorit. Am jucat bine, dar un henț dat în prelungiri, plus două greșeli au scris istoria în acest meci.

Puteam marca doua-trei goluri. Suntem o echipă în căutare. Încercăm să ne schimbăm filosofia, orice echipă care e în căutare poate avea probleme. Nu ne facem griji pentru play-off. Suntem o echipă valoroasă, azi am arătat atitudine. Sperăm să îi prindem în play-off, să îi batem noi de două ori. Am spus-o de la început, așa este. În meciul tur, Badelj a ratat cu poarta goală. Ne-au bătut pe greșeli.

Sunt jucători care au nevoie de acomodare, au nevoie de timp. E un jucător care nu a evoluat de aproape trei luni. Revine Crețu. Cred că vom arăta altfel și ne vom gasi linia. Nu mă interesează câte puncte sunt față de FCSB, sunt cinci puncte față de Rapid și CFR. Când a venit Ivaylo, m-a întrebat ce șanse avem la titlu.

Eu am spus că maximum 30 la sută. Au scăzut șansele, dar nu ne-am bătut la campionat. Voiam să ne situăm pe podium și să câștigam Cupa. Ivaylo a venit într-un campionat nou, trebuie să avem răbdare. Am plecat pe un drum și nu ne vom întoarce.

Am văzut argumentația lui Marius Avram. Are o bază logică, îi respect argumentația, dar eu nu văd că mâna se îndreaptă către minge. Este o mișcare naturală a corpului. Am să-l rog pe domnul Avram să analizeze faza la care Cîmpanu a fost faultat în tușă cu aceeași intensitate cu care Badelj a faultat.

Au fost faulturi sancționabile cu galben ale jucătorilor de la FCSB sau nu? Eu consider că în situații identice, arbitrul nu a procedat echitabil”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport Special.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel