Superliga Romaniei Ivaylo Petev este noul antrenor al Universităţii Craiova. "Nu consider că este un pas în spate"

Data publicării:
Captură video Universitatea Craiova
Captură video Universitatea Craiova

Antrenorul bulgar Ivaylo Petev a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. 



”Știu că trebuie multe forțe. Trebuie să urmăresc ceea ce trebuie să se întâmple. Această echipă m-a dorit cel mai mult din cariera mea. Am jucat și antrenat jucători români pe vremuri. Părerea mea este foarte bună.

O să fiu cel mai fericit om (n.r. dacă câștig titlul). Cel mai important este să câștigăm. La final o să vedem ce am câștigat. Eu nu trăiesc cu trecutul, este doar statistică. Derby-ul Olteniei a fost fenomenal. Trebuie să ne străduim să jucăm în fiecare an în Europa. Nu consider că este un pas în spate. O să dăm tot.

Eu respect orice oponent, dar cea mai importantă este echipa mea. Așteptările sunt mari, este normal. Nu mă așteptam (n.r. ca Mihai Rotaru să fie prezent la conferință). Este o formă de respect. Avem potențial.”, a declarat Ivaylo Petev, la conferința de presă.

Cine este Ivaylo Petev 

Ivaylo Petev a antrenat pe Lyubimets, Ludogorets Razgrad, AEL Limasson, Dinamo Zagreb, Omonia Nicosia, Al-Qadsiah şi Jagiellonia. De asemenea, el a fost selecţionerul Bulgariei, dar şi al Bosniei

La naționala Bosniei, Ivaylo Petev a lucrat cu fotbaliști importanți, Edin Dzeko, trecut pe la Manchester City, AS Roma și Inter, și Miralem Pjanic, fost la Juventus și Barcelona, sunt doar două dintre exemple, scrie Digisport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel