Superliga Romaniei Ivaylo Petev, antrenorul Craiovei, vrea victorie cu Poli Iaşi. "Trebuie să ne revanşăm"

Data publicării:
Captură video Universitatea Craiova
Captură video Universitatea Craiova

Ivaylo Petev, antrenorul bulgar al celor de la Universitatea Craiova, vrea victoria cu Poli Iaşi. 



Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Ivailo Petev, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în meciul cu Poli Iaşi formaţia sa trebuie să se revanşeze după înfrângerea din etapa precedentă cu FC Hermannstadt (scor 1-2).

"Este un meci în care trebuie să facem tot posibilul să câştigăm. Trebuie să câştigăm doar pentru noi, pentru că trebuie să ne revanşăm după înfrângerea din etapa precedentă. Cel mai bun lucru în fotbal este că după o săptămână poţi să repari ce ai făcut. Iar noi acum trebuie să reparăm. Nu a fost plăcut, dar ăsta e fotbalul. Trebuie să ne învăţăm lecţia şi să arătăm mai bine. E clar că nu putem să câştigăm 40 de meciuri din 40, multe cluburi mari din lume nu reuşesc asta. Sigur că nici jucătorii nu se simt foarte bine după această înfrângere, de asta spun că trebuie să reacţionăm bine şi să ne revanşăm", a precizat tehnicianul bulgar.

"În meciul trecut am primit două goluri foarte uşor, lucru care a făcut diferenţa în final. Aşa că de la meciul care urmează trebuie să ne străduim şi să fim mai convingători în apărare. Dar meciul acela a trecut, nu ne mai întoarcem la el. Trebuie să analizăm unde am greşit şi să ne învăţăm lecţia. Omul din greşeli învaţă. Deşi cel mai bine e să înveţi din greşelile altuia", a adăugat el.

Ivailo Petev speră ca formaţia sa să încheie anul pe locul 2 în clasamentul Superligii.

"Totul depinde de noi dacă încheiem anul pe locul 2, trebuie să luptăm, să demonstrăm în fiecare meci, iar dacă merităm o să reuşim. Despre campionatul din România pot spune un singur lucru, nu există un meci uşor. Şi asta e bine pentru tot fotbalul românesc. În acest campionat noi putem să ne dezvoltăm ca echipă pentru că avem potenţial", a menţionat Petev.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte formaţia Politehnica Iaşi, sâmbătă, de la ora 17:00, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 20-a a Superligii, scrie Agerpres.

Elvir Koljic, discurs similar 

"Ne aşteaptă un meci greu cu o echipă bine organizată şi un antrenor bun. Dar dacă suntem concentraţi sută la sută la meci şi facem exact ce repetăm la antrenamente nu se pune problema să nu luăm cele trei puncte. O să facem totul ca să reuşim să câştigăm. Un loc 2 pentru Universitatea Craiova la final de an ar fi un rezultat bun. Dacă vom câştiga aceste două meciuri atunci putem reuşi. Sunt însă multe meciuri rămase de disputat din campionat şi noi sperăm la final să fim cât mai sus", a spus atacantul.

"Eu mă simt foarte bine, şi fizic, şi mental. Mulţumesc celor care au avut încredere în mine în perioada asta pentru că nu a fost uşoară deloc pentru mine. Mă bucur că am revenit şi am marcat aceste două goluri în ultimele meciuri. Eu o să dau mereu cât pot pe teren pentru că îmi doresc să ajut echipa cât mai mult. Sunt dator tuturor celor de la Universitatea Craiova. E important că am trecut peste perioada cu accidentarea, iar eu spun că în curând voi deveni cât mai bun", a adăugat Elvir Koljic.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel