Tenis Irina Begu ratează calificarea în turneul de la Palermo în fața Karolinei Muchova. Cehoaica a învins-o după o oră și 14 minute / video

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Irina Begu, jucătoarea română de tenis, a fost învinsă de Karolina Muchova cu 6-1, 6-1, sâmbătă seara, în semifinalele turneului WTA 250 de la Palermo, Italia, dotat cu premii totale în valoare de 267.082 de euro.



Karolina Muchova a obținut o victorie impresionantă sâmbătă seară, învingând-o pe Irina-Camelia Begu cu scorul de 6-1, 6-1, calificându-se astfel în finala turneului Palermo Open. În finală, Muchova o va întâlni pe chinezoaica Qinwen Zheng, favorita principală a competiției.

Clasată pe locul 35 mondial, Karolina Muchova, a doua favorită a turneului, a demonstrat o formă excelentă pe terenurile de la A.S.D. Country Time Club. Înainte de această victorie categorică împotriva româncei Irina Begu, Muchova a trecut de Katarzyna Kawa din Polonia (7-6 (14), 5-1, retragere), de germanca Noma Noha Akugue (6-7, 6-2, 6-3) și de australianca Astra Sharma (7-6 (5), 7-6 (6)).

Irina-Camelia Begu, clasată pe locul 142 mondial, a avut un parcurs remarcabil în Palermo, învingând-o pe Marina Bassols Ribera din Spania (6-0, 6-0), pe Arantxa Rus din Olanda, a cincea favorită (6-2, 7-5), și pe Ann Li din SUA (6-3, 6-4) în rundele anterioare ale turneului.

În cealaltă semifinală, Qinwen Zheng, favorita principală, a învins-o pe Diane Parry cu scorul de 7-5, 6-4, asigurându-și locul în finala turneului WTA 250 din Palermo.

Turneul Palermo Open, disputat pe zgură, oferă premii totale în valoare de 267.082 de dolari. Finala promite să fie un duel captivant între Karolina Muchova și Qinwen Zheng, ambele jucătoare arătând o formă deosebită de-a lungul competiției.

Autorul articolului: Tudor Polojan | Categorie: Tenis




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel