Fotbal Iosif Rotariu a plecat de la Gloria Bistriţa, după ce clubul a semnat cu Bogdan Apostu. "Lumea pe mine mă judecă. El ar fi adus jucători, ar fi evaluat lotul"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Iosif Rotariu nu mai este antrenorul Gloriei Bistriţa, echipă care vrea să atace promovarea în Liga 2. Schimbarea vine la o lună după numirea oficială. 



Iosif Rotariu nu a fost de acord să lucreze cu Bogdan Apostu, impresarul care a semnat un contract de colaborare cu bistriţenii.

”Am vrut să muncesc la Bistriţa. Am stat la antrenamente de dimineața până seara. Dintr-odată, mi s-a pus pus în vedere să colaborez cu Bogdan Apostu.

El ar fi adus jucători, ar fi evaluat lotul.. Am refuzat, pentru că eu sunt cel care răspunde de rezultate. Lumea pe mine mă judecă.

Nici Gabi Balint nu prea vrea să se mai implice, din ce am înţeles. Îl chemasem şi pe nepotul meu, Dorin, să se pregătească alături de noi. Nu să joace la Gloria Bistriţa, ci doar să facă alergări uşoare. El e în discuţii cu alte echipe.

A venit Cristi Pustai antrenor, la Bistriţa. Asta e viaţa în România, ce vorbeşti azi nu mai e valabil mâine”, a spus Iosif Rotariu, potrivit Sport pe Surse.

În urmă cu doar o zi, Gloria Bistriţa a anunţat parteneriatul cu Bogdan Apostu 

"Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a încheiat o colaborare cu Ama Global Football Sport, societate reprezentată de domnul Bogdan Apostu, prin care se preia managementul sportiv al echipei noastre de fotbal. Obiectivul principal îl reprezintă transferul de jucători și gestionarea activității sportive în vederea promovării la finele acestui sezon competițional în Liga a 2-a", transmiteau bistriţenii pe Facebook.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel